• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: "Για μένα η σεζόν ξεκινά στην Imola"
"Έχω τα απαραίτητα εφόδια για να κερδίσω το Πρωτάθλημα!"
Νέα 24/03/2012 - 10:31

O αναβάτης της Aprilia, Eugene Laverty, παραδέχεται ότι είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει νίκες και να βρεθεί στο βάθρο, στον επόμενο αγώνα των SBK στην πίστα της Imola. Θυμίζουμε ότι ο αναβάτης από την Ιρλανδία, δεν τερμάτισε στον πρώτο αγώνα του Phillip Island (πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων), ενώ τερμάτισε 8ος στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής.

 

"Δεν ήταν το πιο εύκολο ξεκίνημα. Πέρυσι, την πρώτη μου χρονιά, είχα μερικά καλά αποτελέσματα, με μερικά βάθρα και δυο νίκες στην Monza.... όμως αν θέλω να παλέψω για τον τίτλο, πρέπει να είμαι σταθερός από την αρχή του Πρωταθλήματος, να ανέβω στο βάθρο και να κερδίσω περισσότερες νίκες", δήλωσε ο Laverty στην επίσημη ιστοσελίδα των World Superbike.

 

"Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί... θα φέρω παράδειγμα τον ομόσταυλό μου Max Biaggi και τον Πρωταθλητή του 2011, Carlos Checa. Από την στιγμή που βρέθηκα στην Aprilia, γνώριζα ότι έχω την μοτοσυκλέτα και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα εφόδια για να κερδίσω το Πρωτάθλημα".

 

"Στην Αυστραλία δεν κατάφερα να δείξω για τι είμαι ικανός, εν μέρει λόγω του τραυματισμού μου που επηρέασε όλη την δουλειά μας μέχρι εκείνη την στιγμή. Για μένα, η σεζόν ξεκινά από τον επόμενο αγώνα στην πίστα της Imola".

 

Επόμενο άρθρο »

Διαφωνία Lorenzo και Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha Tech 3 και τα νέα χρώματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα