• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικός απολογισμός για τον Antonelli
Χαρούμενος με την 6η θέση στην Jerez
Νέα 21/03/2012 - 19:59

Ο νεαρός της San Carlo Honda Gresini, έκανε αξιοσημείωτη πρόοδο πάνω στην Honda Moto3 μοτοσυκλέτα του σήμερα, τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Ισπανία. Η επιπλέον δουλειά που έγινε στην NSF250R με τις αναρτήσεις της Showa και ένα νέο kit της Geo Technology, απέφερε θετικά αποτελέσματα και παρόλο που υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει, η ομάδα και ο αναβάτης φεύγουν από την Ισπανία χαρούμενοι.

 

Niccolo Antonelli: "Είμαι χαρούμενος αλλά ξέρω ότι ακόμη έχουμε πολύ δουλειά. Η αίσθησή μου της μοτοσυκλέτας βελτιώνεται σταθερά και είμαι σίγουρος, ότι όταν βρούμε το κατάλληλο στήσιμο, θα μπορούμε να κάνουμε πολύ γρήγορους γύρους. Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος"

 

Fausto Gresini: "Το παιδί είναι εντυπωσιακό και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ακόμη μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Ήταν αρκετά γρήγορος και παρόλο που το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του δεν είναι τέλειο ακόμη, ωστόσο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτό και με την δική του πληροφόρηση θα κάνουμε θετικά βήματα εμπρός. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε κάνει την αρχή με το δεξί"

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez III Moto3: Τελικά αποτελέσματα

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez III Moto2: Τελικά αποτελέσματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα