• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έγινε η παρουσίαση της Power Electronics Aspar
Χτες στην Βαλένθια
Νέα 21/03/2012 - 15:05

Την Τρίτη, στην Βαλένθια, έγινε η επίσημη παρουσίαση της Power Electronics Aspar με τα αγωνιστικά χρώματα που θα φοράει το 2012. Αυτή η χρονιά είναι η τρίτη της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία και θα χρησιμοποιήσει δυο CRT μοτοσυκλέτες (ART) αντί για την δορυφορική Ducati την οποία είχε προηγουμένως.

 

"Το CRT project της Power Electronics Aspar είναι μια συναρπαστική πρόκληση", δήλωσε ο Διευθυντής της ομάδας και πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Martinez "Aspar". " Προηγουμένως είχαμε έναν αναβάτη στην μεγάλη κατηγορία και τώρα έχουμε δυο. Είμαι κατενθουσιασμένος με αυτό!"

 

"Ο σχεδιασμός και οι κανονισμοί της μεγάλης κατηγορίας έχουν αλλάξει αρκετά και υπάρχει πολύ μέλλον στο MotoGP. Τα τεστ έχουν πάει εξαιρετικά και έχουμε υψηλό κίνητρο για την συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω την Power Electronics για την εμπιστοσύνη τους σε αυτό το project. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους άλλους χορηγούς: Vibo, Bel Ray και Crecs".

 

Με την σειρά του, ο Randy de Puniet - ο οποίος μαζί με τον Colin Edwards αναμένεται να είναι στην πρώτη γραμμή των CRT - δήλωσε:

 

"Την περίμενα πως και πως την παρουσίαση. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε το νέο design της μοτοσυκλέτας λίγο νωρίτερα στο Aragon και είναι πανέμορφο. Η έναρξη του Πρωταθλήματος πλησιάζει γοργά και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε τις δοκιμές του Σ/Κ, όταν και θα δούμε που βρισκόμαστε και τι μας περιμένει πριν τον πρώτο αγώνα"

 

Ο ομόσταυλός του, Espargaro, επιστρέφει για την δεύτερη χρονιά του στο MotoGP, μετά την προσωρινή παρουσία του στην Moto2 πέρυσι:

 

"Η νέα σεζόν πλησιάζει και θέλω να τελειώνουμε με τις τελευταίες δοκιμές και να πάμε στο Κατάρ. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το project. Εύχομαι τόσο εγώ όσο και ο ομόσταυλός μου να έχουμε μια καλή σεζόν και να παλέψουμε για να είμαστε οι καλύτεροι CRT αναβάτες"

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez III Moto3: Τα αποτελέσματα στις 14:30

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: "Δεν θα νικήσουμε με την ταχύτητα"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA