• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόστιμο στον Stoner!
Από την Παγκόσμια Ομοσπονδία
Νέα 21/03/2012 - 13:15

Η δικαιοσύνη είναι τυφλή και αυτό το κατάλαβε για τα καλά ο Casey Stoner, o οποίος αναγκάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο λόγος ήταν ότι δεν παραβρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Estoril, πέρυσι τον Δεκέμβριο.

 

Προφανώς το γεγονός ότι έστειλε τον πατέρα του στην θέση του για να πάρει το βραβείο, δεν το είδαν με καλό μάτι τα κεφάλια της FIM και έβαλαν τσουχτερό πρόστιμο στον Αυστραλό, ύψους πάνω από 70.000 Ελβετικά Φράγκα (περίπου 58.000 ευρώ) .

 

Θυμίζουμε ότι η δικαιολογία του Stoner ήταν, ότι η γυναίκα του διένυε την 30η εβδομάδα της κύησης και το ταξίδι από την Αυστραλία θα ήταν κουραστικό για την ίδια.. Ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός δεν φαίνεται να συγκίνησε τους υψηλά ιστάμενους της Ομοσπονδίας, οι οποίοι και αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιβάλλοντάς του το τσουχτερό αυτό πρόστιμο.  

 

Με αυτόν τον τρόπο, έκαναν σαφές ότι το πρωτόκολλο της FIM - σε τέτοιου είδους περιπτώσεις - δεν μπορεί να το παραβλέπει κανείς, ούτε το νούμερο 1 όνομα - αυτήν την στιγμή - στο MotoGP.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: "Δεν θα νικήσουμε με την ταχύτητα"

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi και Lorenzo μαζί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA