• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσίαση Forward Racing
Το δικό του σόου έδωσε ο Edwards!
Νέα 21/03/2012 - 09:35

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Βασίλης Μωραΐτης

 

Φωτογραφία: Βασίλης Μωραΐτης

 

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας των δοκιμών των κατηγοριών Moto2 και Moto3, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας Forward Racing στην αίθουσα VIP της πίστας. Την ομάδα, η οποία ξεκίνησε στην ουσία το 2010 με την συμμετοχή της στην Moto2 με τους Jules Cluzel και Claudio Corti, πλαισιώνουν η Media Action και η NGM Mobile. Την εκδήλωση ξεκίνησε ο Marco Curioni (Forward Racing General Manager) και συνεχίστηκε με τον Giovanni Cuzari (Media Action). Στη συνέχεια την άφιξή του στη σκηνή έκανε ο Stefano Nesi (President NGM Mobile) που δήλωσε το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με μία ομάδα των MotoGP, εφόσον όλος ο κόσμος είναι γνώριμος με αυτό το σπορ και τους αναβάτες του.

 

Αρχικά παρουσιάστηκαν οι αναβάτες της Moto2, Alex De Angelis και Yuki Takahashi μιας και ο Τεξανός Colin Edwards ήταν στο δρόμο από το αεροδρόμιο. Ωστόσο, κατέφθασε κεφάτος και με χιούμορ δίνοντας το δικό του σόου.

 

Πέρυσι ο De Angelis είχε μία επιτυχημένη σεζόν με την μοτοσυκλέτα της JiR που χρησιμοποιούσε πλαίσιο της Ιαπωνικής TSR. Φέτος, η νέα του μοτοσυκλέτα διαθέτει πλαίσιο της Suter Racing και ήδη είναι σε καλό δρόμο σε ότι αφορά την ρύθμισή του. Μεγάλες διαφορές υπάρχουν μεταξύ των δύο κατασκευαστών και οι δηλώσεις τους θα δημοσιευτούν αποκλειστικά στο επόμενο τεύχος του MOTOGP WORLD.

 

Ο Colin Edwards ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίστηκε τις ερωτήσεις μας, άλλωστε έχει μεγάλη πείρα σε αυτό τον τομέα από τότε που ήταν κάτω από την εργοστασιακή τέντα της Yamaha. Στο σύνολο έχει μείνει ευχαριστημένος από την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα του στην εξέλιξη της Suter-BMW-Bosch. Η BMW έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην εξέλιξη του κινητήρα για λογαριασμό της ομάδας και η Bosch συνεχίζει συστηματικά την βελτίωση των ηλεκτρονικών συστημάτων της και την ρύθμιση αυτών.

 

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί εδώ, το γεγονός ότι η αρχική εξέλιξη και το όλο project είχε πραγματοποιηθεί από την ομάδα MARC VDS Racing. Ωστόσο, σε κάποιο σημείο τσάκισε η στενή συνεργασία μεταξύ της Suter Racing και της MARC VDS Racing, όταν η πρώτη αθέτησε όρους του συμβολαίου. Κατά συνέπεια η Forward Racing πήρε ένα project που ήδη βρισκόταν σε εξέλιξη και δεν το ξεκίνησε η ίδια από το μηδέν.

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi και Lorenzo μαζί!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez II Moto3: Έσπασε τα χρονόμετρα ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA