• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding και Kallio έτοιμοι για την Jerez
Στόχος οι πρώτες θέσεις στην κατάταξη
Νέα 18/03/2012 - 13:04

Οι αναβάτες της Marc VDS Racing, Scott Redding και Mika Kallio, οδεύουν προς την πίστα της Jerez - όπου θα διεξαχθεί το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της Moto2 - με στόχο να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

 

Οι τριήμερες δοκιμές στην Ισπανία θα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, μιας και για πρώτη φορά θα έχουμε επίσημες χρονομετρήσεις κάτι που θα επιτρέψει σε όλους τους διαγωνιζομένους να κάνουν ασφαλείς συγκρίσεις μεταξύ τους. Είναι βέβαιο ότι ο Redding και ο Kallio θα συνεχίσουν να βελτιστοποιούν την Kalex Moto2 μοτοσυκλέτα, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τον ψυχολογικό παράγοντα που θα αποκτήσει κανείς όταν βρεθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος... και αυτό έχει στην άκρη του μυαλού του και το δίδυμο της Marc VDS.

 

Scott Redding: "H αίσθηση που έχω από την μοτοσυκλέτα είναι τόσο καλή, που θέλω να είμαι έξω και να την οδηγώ όλη την ώρα! Κατ' αυτόν τον τρόπο, ανυπομονώ για τις επόμενες δοκιμές στην Jerez. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα τεστ, θα έχουμε την δυνατότητα άμεσης σύγκρισης με τους άλλους οδηγούς καθώς όλοι θα χρησιμοποιούμε τους 2012 κινητήρες για πρώτη φορά. Γνωρίζουμε τους χρόνους που κάναμε στην Jerez κι έτσι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όλοι μας θα μπορέσουμε να κάνουμε τους ίδιους χρόνους με τον αγωνιστικό κινητήρα... και για πρώτη φορά με επίσημες χρονομετρήσεις!"

 

Mika Kallio: "Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για όλους, καθώς είναι το τελευταίο πριν το Κατάρ. Όλοι θα είναι με τους αγωνιστικούς κινητήρες στην Jerez και θα είναι μια ιδανική ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τους υπόλοιπους. Η μοτοσυκλέτα τα πήγε καλά στις δοκιμές και πηγαίνουμε στο τελευταίο τεστ έχοντας καλή βάση. Πρέπει απλώς να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιώσουμε περισσότερο το στήσιμο αυτές τις τρεις ημέρες στην Ισπανία... μιλάμε όμως για πολύ μικρές λεπτομέρειες πλέον. Ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στην μοτοσυκλέτα, δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η χρονιά φέτος!"

 

Michael Bartholemy (Διευθυντής Ομάδας): "Τα δυο τεστ που ολοκληρώσαμε μέχρι τώρα, ήταν πολύ θετικά για εμάς με τους δυο αναβάτες μας να προσαρμόζονται πολύ καλά στις μοτοσυκλέτες τους. Αλλά μόνο στο τελευταίο τεστ της χρονιάς, όταν όλοι θα χρησιμοποιούν τους 2012 κινητήρες, θα μπορέσουμε να έχουμε μια σαφή εικόνα του που βρισκόμαστε σε σχέση με τους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος ότι ο Scott και ο Mika θα είναι ψηλά στην κατάταξη στην Jerez, αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχουμε μια μοτοσυκλέτα έτοιμη για να ανέβουμε στο βάθρο στο Κατάρ".

 

Επόμενο άρθρο »

Video: H ιστορία της Αγωνιστικής Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: "Η ομάδα θα με βοηθήσει στην καριέρα μου!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα