• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pirro κάνει ντεμπούτο στην Imola
Στις ιδιωτικές δοκιμές της San Carlo Honda Gresini
Νέα 16/03/2012 - 11:27

Σήμερα, στην ιστορική πίστα της Imola, θα λάβουν χώρα οι τριήμερες δοκιμές της San Carlo Honda Gresini, με παρουσία αναβατών από το Ιταλικό Πρωτάθλημα, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον Michele Pirro να «χτίσει» αυτοπεποίθηση πάνω στην μοτοσυκλέτα του.

 

Η ομάδα είχε χάσει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές στην Aragon (8-9 Μαρτίου), λόγω καθυστερήσεων στην παραλαβή διάφορων εξαρτημάτων κι έτσι αυτήν την εβδομάδα θα γίνει το πρώτο σοβαρό τεστ τους.

 

Μιλώντας στην επίσημη παρουσίαση της San Carlo Honda Gresini, την περασμένη εβδομάδα, ο Ιταλός αναβάτης εμφανίστηκε ευδιάθετος και υπογράμμισε:

 

«Εάν πηγαίναμε στην Aragon δεν θα είχαμε την ευκαιρία να συλλέξουμε πολλές πληροφορίες εξαιτίας του κρύου και του αέρα, έτσι η περιπέτειά μας ξεκινάει στην Imola, στην πόλη του Fausto Gresini»

 

Ο 26χρονος αναβάτης είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική των CRT αν και γνωρίζει τις προκλήσεις που κρύβονται στην πορεία: 

 


«Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να δοκιμάσω την μοτοσυκλέτα. Θέλω να ξεκινήσω γρήγορα την συνεργασία μου με την ομάδα και να κατανοήσουμε μαζί πως δουλεύει η CRT. Η σεζόν είναι μεγάλη και θα υπάρχουν σίγουρα εμπόδια, αλλά είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια όλων, με αφοσίωση και ομαδική δουλειά θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi εναντίον όλων…

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει ο Abraham στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA