• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Jerez το ντεμπούτο της Honda CRT
Δεν θα δώσει το παρών στην πίστα της Aragon
Νέα 08/03/2012 - 11:55

Στις δοκιμές που θα ξεκινήσουν σε περίπου μια ώρα, στην πίστα της Aragon, δεν θα λάβει - τελικά - μέρος η CRT που βασίζεται στην Honda CBR1000RR. Ο αναβάτης Michele Pirro (στην φωτο με τον Diego Gubellini) και η ομάδα του Gresini, που ετοιμάζουν την μοτοσυκλέτα με την αρωγή του Ten Kate, έχουν υποστεί κάποιες καθυστερήσεις.

 

Το επίσημο ντεμπούτο τους λοιπόν, θα λάβει χώρα στην Jerez, 23 με 25 Μαρτίου, ενώ προηγουμένως θα βρεθούν στις δοκιμές που θα διεξαχθούν στην Imola…

 

«Υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στην κατασκευή του υποπλαισίου στήριξης της θέσης και με κάποιες άλλες λεπτομέρειες», εξήγησε ο Fabrizio Cecchini, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας του Gresini. «Αυτά συμβαίνουν και στους μεγάλους κατασκευαστές, έτσι μπορείτε να το φανταστείτε με εμάς… σε κάθε περίπτωση ο κινητήρας είναι ήδη στην διαδικασία δυναμομέτρησης και η απόδοση της ισχύς είναι καλή. Αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στις Aprilia, δεν έχουμε κάποιο θέμα αντοχής, έτσι πιστεύω ότι θα έχουμε λίγο μεγαλύτερη ιπποδύναμη σε σχέση με την Superbike έκδοση, μόλις τελειώσουμε τις ρυθμίσεις. Δεν περιμένουμε σημαντικές εκπλήξεις με το πλαίσιο, πέρα από την φυσιολογική δουλειά στο στήσιμο»

 

Λίγο πιο αγχωμένος παρουσιάστηκε ο Pirro, δικαιολογημένα καθώς ανυπομονεί να δοκιμάσει την μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία φέτος:

 

«Δεν είμαι σίγουρος τι να πω… είμαι αρκετά ανήσυχος, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό», παράδεχτηκε ο Ιταλός αναβάτης. «Η FTR υποτίθεται ότι θα μας παρείχε δυο πλαίσια μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο, είμαστε στην αναμονή. Μας τελειώνει ο χρόνος, γιατί έχει μείνει μόνο το επίσημο τεστ στην Jerez, πριν πάμε στο Κατάρ. Δεν περίμενα το ντεμπούτο μου στο MotoGP να εξελιχθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο»

 

Για να βοηθήσει τον Michele με την προετοιμασία του, η ομάδα του έδωσε μια CBR1000RR, προδιαγραφών SBK, για να δοκιμάσει στην Vallelunga:

«Ξεσκούριασα λίγο και το πιο σημαντικό όλων, ήταν ότι απόκτησα μερική εμπειρία με τα φρένα από carbon, που δεν τα είχα δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν»

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: «…θέλω να βελτιώνομαι ως αναβάτης και ως άνθρωπος!»

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Επιστρέφει στις δοκιμές ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA