• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: "Oι Stoner & Pedrosa είναι διεκδικητές τίτλου!"
Υπολογίσιμη δύναμη η Yamaha του Lorenzo
Νέα 06/03/2012 - 09:41

Η παρουσίαση της Repsol Honda στην Μαδρίτη, το Σάββατο, έγινε παρουσία μιας πλειάδας σημαντικών προσώπων, συμπεριλαμβανομένων των αναβατών της HRC, Casey Stoner και Dani Pedrosa, και του Διευθυντή Marketing της εταιρείας, Livio Suppo.

 

Ο Ιταλός εξέφρασε την άποψή του, ότι οι αναβάτες της ομάδας θα εμφανιστούν δυνατοί στην διεκδίκηση του τίτλου, φέτος, υπογραμμίζοντας:

 

"Οπωσδήποτε, όταν υπερασπίζεσαι τον τίτλο σου, πρέπει να προσπαθήσεις και πάλι (να τον κατακτήσεις). Πάντοτε είναι πιο δύσκολο να επαναλαμβάνεις μια μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, θεωρώ ότι και οι δυο αναβάτες μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Πέρυσι, ο Stoner έκανε καταπληκτική δουλειά, όμως κι ο Dani θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί για τον τίτλο, αν δεν συνέβαινε το περιστατικό στην Le Mans. Απλώς πρέπει να είμαστε τυχεροί με τους τραυματισμούς, και οι δυο έχουν μεγάλες δυνατότητες"

 

Μετά τα δυο τεστ που διεξήχθησαν στην πίστα της Sepang, με τον Stoner να είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής, ο Suppo τόνισε ότι η εξέλιξη της RC213V συνεχίζεται ομαλά, λέγοντας:

 

Stoner, όπως και ο Dani, ήταν πολύ γρήγοροι στα χειμερινά τεστ και πολύ άνετοι με την νέα μοτοσυκλέτα. Γνωρίζουμε ότι τα τεστ του χειμώνα δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα, όσον αφορά το ποιος θα κερδίσει, όμως η εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας πηγαίνει πολύ καλά... υπάρχουν κάποια προβλήματα ταλαντώσεων (chattering) με τα καινούργια ελαστικά, αλλά είναι το ίδιο για όλους"

 

Εκτιμώντας τον ανταγωνισμό για φέτος, ο Suppo θεωρεί ότι η Yamaha θα αποτελέσει έναν ισχυρό αντίπαλο, αν και εμφανίστηκε επιφυλακτικός, διότι μέχρι στιγμής τα μόνα δεδομένα που υπάρχουν, είναι τα τεστ της Μαλαισίας:

 

Yamaha δείχνει πολύ γρήγορη, ειδικά στην Sepang. Αλλά ας μην ξεχνάμε, ότι αν κοιτάξουμε τους χρόνους στηνSepang πέρυσι, ο Jorge ήταν και πάλι πολύ γρήγορος και ανταγωνιστικός".

 

"Πέρυσι η Yamaha παρουσιάστηκε πολύ δυνατή... ο Ben (Spies) είχε λιγότερη εμπειρία, αλλά με έναν ακόμη χρόνο θα είναι πιο ανταγωνιστικός. Φέτος, όσον αφορά τους αναβάτες, η Yamaha είναι πολύ δυνατή. Κι ο Dovizioso έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο παρελθόν".

 

Τέλος, όσον αφορά τις προβλέψεις του για τους υπόλοιπους κατασκευαστές, ο Suppo εμφανίστηκε διακριτικός:

 

"Νομίζω ότι το Πρωτάθλημα και φέτος θα είναι το ίδιο, όπως και τα τελευταία χρόνια, με τον Casey, τον Dani και τον Jorge να παλεύουν για τις πρώτες θέσεις".

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενες δοκιμές στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Η Hero Motocorp ενδιαφέρεται για την Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA