• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Haslam: "Μπορούσα ακόμη καλύτερα!"
Αψηφώντας τους πόνους, τερμάτισε 5ος στον Αγώνα 2
Νέα 27/02/2012 - 00:28

Ο Carlos Checa και ο Max Biaggi μπορεί μοιράστηκαν τις νίκες στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, στο Phillip Island, φιγουράροντας στους τίτλους των ανά τον κόσμο ιστοσελίδων, ωστόσο ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στα επιτεύγματα του τραυματία Leon Haslam.

 

Ο Pocket Rocket, αψηφώντας τους πόνους από τον πρόσφατο τραυματισμό του και ολοκληρώνοντας μόλις 45 γύρους στις δοκιμές, για να κρατήσει δυνάμεις για τους δύο επίσημους αγώνες, κατάφερε να τερματίσει 12ος στον πρώτο αγώνα και στην ιδιαίτερα εντυπωσιακή 5η θέση στον επόμενο αγώνα, δίνοντας μάχη απέναντι σε ιδιαίτερα επιθετικούς αναβάτες και κυρίως τον ομόσταυλό του, Marco Melandri, τον οποίο νίκησε στον τελευταίο γύρο.

 

"Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος", σχολίασε ο Haslam. "Είχαμε ένα πρόβλημα στον πρώτο αγώνα, το οποίο δεν κατάφερα να ξεπεράσω. Αν και ο στόχος μας ήταν απλώς να κερδίσουμε πόντους, ξέρω ότι μπορούσα ακόμη καλύτερα. Τα παιδιά δούλεψαν πραγματικά πολύ σκληρά στο κενό μεταξύ των αγώνων. Άλλαξαν κινητήρα, ηλεκτρονικά και την ζυγοστάθμιση της μοτοσυκλέτας και αμέσως καταφέραμε να διεκδικούμε μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Τα εύσημα ανήκουν σε όλη την ομάδα και στο ιατρικό προσωπικό που με φρόντισε και κατάφερα να βγω στην πίστα. Θέλω επίσης, να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Oscar McIntyre, ο οποίος σκοτώθηκε στο τραγικό δυστύχημα χτες".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Paddock Girls Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Αγώνας 2: Ανέκαμψε ο Checa στην 1η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα