• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ben Spies εκπρόσωπος των ρολογιών Jorg Gray
Στα χνάρια των Rossi, Stoner και Hayden!
Νέα 23/02/2012 - 17:04

Ο Ben Spies, υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την Αμερικάνικη εταιρεία ρολογιών, Jorg Gray, ώστε να γίνει ο εκπρόσωπός τους ανά την υφήλιο. Επισημαίνουμε ότι αρκετά συχνά, έχουμε δει και τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. να κάνει εμφανίσεις φορώντας την συγκεκριμένη μάρκα ρολογιών. Έτσι, ο Αμερικανός προστίθεται στην λίστα των αναβατών του MotoGP που έχουν ανάλογες συμφωνίες, όπως ο Valentino Rossi με την Bridgestone, ο Casey Stoner με εταιρεία τρακτέρ και ο Nicky Hayden με τα ρολόγια Tissot.

 

Ο Spies θα κάνει την εμφάνισή του σε διάφορες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της έκθεσης “Baseworld Watch and Jewellery” που θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου 2012.

 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ σύντομα θα δούμε στην αγορά (σε μερικούς μήνες) ένα καινούργιο, ειδικό ρολόι - σε περιορισμένο αριθμό - προς τιμήν της συγκεκριμένης συνεργασίας.

 

«Ο χρόνος είναι το παν, στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας», δήλωσε ο Spies. «Η συνεργασία μου με την Jorg Gray, σημαίνει ότι συμμαχώ με ένα μοντέρνο brand και μια εταιρεία που είναι σε θέση να χρονομετρήσει κάθε δευτερόλεπτο στην πίστα. Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ την Jorg Gray».

 

«O Ben διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο και ωριμότητα», είπε ο Trevor Gnesin, Πρόεδρος της Αμερικάνικης εταιρείας. «Η εμμονή του στην τελειότητα στις πίστες, αντικατοπτρίζει ιδανικά την δική μας εμμονή στην δημιουργία ποιοτικών χρονογράφων. Ανυπομονούμε να τον επευφημήσουμε φέτος στο Πρωτάθλημα και τον καλωσορίζουμε εγκάρδια στην οικογένεια της Jorg Gray».

 

Επόμενο άρθρο »

De Puniet: κόντρα στις πρωτότυπες MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: «Βελτιώσαμε τον κινητήρα…»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA