• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ιδιωτικές δοκιμές, Jerez Ημέρα 2
Πάντα μπροστά ο De Puniet
Νέα 21/02/2012 - 20:57

Η δεύτερη ημέρα δοκιμών στην Jerez ολοκληρώθηκε, με πέντε αναβάτες CRT μοτοσυκλετών και μαζί τους ο Karel Abraham με την δορυφορική ομάδα της Ducati και ο Franco Battaini ο δοκιμαστής της Ducati.

 

Τους πρώτους του γύρους στην πίστα έκανε ο Βρετανός James Ellison της Paul Bird Motorsport, ο οποίος προετοιμάζεται για την επάνοδό του στο Πρωτάθλημα πέντε χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα στην μεγάλη κατηγορία. Ο Βρετανός δήλωσε ευχαριστημένος με την ART μοτοσυκλέτα, αν και έκανε μόλις 36 γύρους με καλύτερο χρόνο 1.44.4

 

Ο Randy De Puniet εξακολούθησε να είναι ο πιο γρήγορος αναβάτης, με χρόνο 1.40.9, συνεχίζοντας να δοκιμάζει νέες επιλογές όσον αφορά τα ηλεκτρονικά συστήματα. Αν και ο Γάλλος αντιμετώπισε δυσκολίες με το επίπεδο πρόσφυσης, εν τούτοις κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του κατά 7/10 σε σχέση με την χτεσινή ημέρα.

 

Ο ομόσταυλός του, Aleix Espargaro, επέστρεψε στην πίστα μετά την χτεσινή αδιαθεσία που ένιωσε, ωστόσο δεν πρέπει να ήταν 100% έτοιμος καθώς έπεσε δυο φορές: "Το βασικό μου πρόβλημα είναι να διατηρήσω την γραμμή στις γρήγορες στροφές. Χάνω την αίσθηση και ανοίγομαι κατά την έξοδο", εξήγησε ο αναβάτης της Aspar, ο οποίος πέτυχε τον ίδιο χρόνο με χτες, 1.42.6

 

Η δεύτερη ημέρα του Matia Pasini ήταν πιο παραγωγική, καθώς ο 26χρονος αναβάτης βελτίωσε σημαντικά τον χρόνο του κατά 1.3 δευτερόλεπτα, τερματίζοντας 2ος με μόλις 1.1 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρωτοπόρο.

 

Ο Karel Abraham (Cardion AB Motoracing) ολοκλήρωσε 46 γύρους προτού πέσει και πιάσει φωτιά η μοτοσυκλέτα του με σοβαρές συνέπειες για το μπροστινό τμήμα και το πλαίσιο. Η αιτία της πτώσης, πιθανότατα οφείλεται στην παρουσία λαδιού στην πίστα που είχε παραμείνει από προηγούμενη πτώση. Ο Τσέχος δεν έπαθε τίποτα, ευτυχώς, ωστόσο είναι πιθανόν αυτό το ατύχημα να μην επιτρέψει στον ίδιο και στον Hector Barbera (Pramac Racing) να τρέξουν την αυριανή ημέρα. Σημειώνουμε ότι ο Ισπανός επρόκειτο να οδηγήσει την δορυφορική μοτοσυκλέτα υπό κανονικές συνθήκες. Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν και οι δύο αναβάτες, είναι ότι οι μηχανικοί θα ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και θα έχουν έτοιμη την μοτοσυκλέτα για την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

Ο Danilo Petrucci κατάφερε να ισοφαρίσει τον χτεσινό του χρόνο, 1.43.3, ωστόσο είχε και πάλι μια πτώση που προκάλεσε τον κυματισμό της κόκκινης σημαίας. Ο 21χρονος, δήλωσε ότι δεν είναι 100% σίγουρος πως η ομάδα θα καταφέρει να συνεφέρει την μοτοσυκλέτα και να την έχει έτοιμη για την αυριανή, τελευταία ημέρα των δοκιμών. Ένα σοβαρό πλήγμα για τον Ιταλό, καθώς ισχυρίζεται ότι πρέπει να γίνει πολύ δουλειά ακόμη στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας.

 

Οι ανεπίσημοι χρόνοι που έδωσαν οι ομάδες:

 

1. Randy De Puniet, ART 1'40.9 (50 laps)
2. Mattia Pasini, ART 1'42.0 (53 laps)
3. Aleix Espargaró, ART 1’42.6 (45 laps)
4. Danilo Petrucci, IODA 1'43.3 (34 laps)
5. James Ellison, ART 1'44.4 (36 laps)

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi ποζάρει με το μέταλλο και τα καρφιά που είχε στο πόδι του!

« Προηγούμενο άρθρο

O Abraham έπεσε, πήρε φωτιά η GP11.1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA