• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και ο Polita στα BSB με 1199 Panigale!
Πολύ υψηλό επίπεδο στα BSB φέτος!
Νέα 21/02/2012 - 09:13

Ο συναγωνισμός φέτος στα BSB, αναμένεται να είναι πολύ υψηλός με δεδομένη την παρουσία πολλών και αξιόλογων αναβατών στη σχάρα εκκίνησης. Μετά τον Noriyuki Haga, τον Anthony West (πρόσφατα υπέγραψε με την Supersonic Racing), τον Luca Scassa και τον Ryuichi Kiyonari, ο Ιταλός Alex Polita θα συμμετάσχει επίσης στο Πρωτάθλημα, συμβάλοντας με την παρουσία του και αυτός στην αναβάθμιση του θεσμού φέτος.

 

O Polita, Πρωταθλητής στο FIM Superstock 1000 Cup, έτρεχε προηγουμένως στα Ιταλικά Superstock και Superbike, καθώς και στα World Superbikes και World Supersports. Φέτος, στα BSB θα αγωνίζεται με την Jentin Doodson Motorsport, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επιστρέφει στα BSB. Η ομάδα δεν θα χρησιμοποιεί πια την Ducati 1198, αλλά την πολυδιαφημισμένη 1199 Panigale!

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα με την Jentin Doodson Motorsport και θα έχω την ευκαιρία μιας καινούργιας πρόκλησης στα BSB. Πάντοτε έδειχνα ενδιαφέρον για τα BSB και ονειρευόμουν την στιγμή που θα αγωνιζόμουν στο Πρωτάθλημα. Θα είναι μια συναρπαστική χρονιά γεμάτη προκλήσεις, σε πολλές καινούργιες πίστες και αντιμέτωπος με πολλούς αξιόλογους αναβάτες. Θέλω να ευχαριστήσω τον μάνατζέρ μου, Bruno Ponti και τον Ernesto Marinelli της Ducati, καθώς επίσης και τον Bernie και τους χορηγούς μου που με υποστήριξαν τις περασμένες δυο σεζόν», δήλωσε ο Polita, που έχει το προσωνύμιο: Il Pirata (ο πειρατής).

 

Ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Tom Tunstall (ο οποίος θα τρέχει και δίπλα στον Polita), δήλωσε:

 

«Είμαι ενθουσιασμένος με την συνεργασία ανάμεσα στον Bernie και την δική μας Doodson Motorsport. Έχουμε κοινούς στόχους και παρόμοια νοοτροπία. Με την εργοστασιακή Panigale και την υποστήριξη της Ducati και του John Hackett, έχουμε θέσει γερά θεμέλια για το 2012 και για το μέλλον. Είναι μια φανταστική ευκαιρία και το να μοιράζομαι την διοίκηση με τον Bernie θα με βοηθήσει ώστε να συγκεντρωθώ περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι, πράγμα που δεν ήταν καθόλου εύκολο όταν διοικούσα μόνος μου μια ομάδα».

 

Από την πλευρά του, ο Bernie Toleman σχολίασε:

 

«Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια πολλά υποσχόμενη σεζόν. Ο Tom κι εγώ κάναμε μια τρομακτική προσπάθεια ώστε να ενώσουμε τις ομάδες μας και σίγουρα άξιζε τον κόπο. Η ολοκαίνουργια Ducati Panigale έχει εξαιρετικές προοπτικές και το γεγονός ότι καταφέραμε να κλείσουμε τεχνική συνεργασία με την JHP, αποτελεί τεράστια ώθηση για εμάς. Είμαστε δικαιολογημένα υπερήφανοι που η Ducati Panigale μας βοήθησε στην επιλογή αναβάτη και καταφέραμε να φέρουμε τον Alex Polita στα BSB. Η πρόθεσή μας είναι να παρέχουμε στο Tom και τον Alex όλα τα εφόδια στην διάθεσή μας, ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά φέτος στα BSB».

Επόμενο άρθρο »

Ο Jorge Lorenzo στηρίζει τα παιδιά του Περού

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Anthony West με την Supersonic Racing στα BSB

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα