• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: «Ο Stoner δεν είναι ανίκητος!»
«Όπως κάθε άλλος, μπορεί σίγουρα να νικηθεί»
Νέα 19/02/2012 - 16:35

Ο Ben Spies πιστεύει ότι ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner, μπορεί να είναι «ο πιο γρήγορος και ο πιο ταλαντούχος αναβάτης που έχει περάσει ποτέ από τις πίστες», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αυστραλός είναι ανίκητος.

 

«Είμαι σίγουρος ότι ο Casey είναι ταχύτατος σε ό,τι έχει σχέση με ρόδες», δήλωσε ο Spies στο PitpassRadio.com. «Ωστόσο θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να νικηθεί… ο Valentino νίκησε τόσους αγώνες και ποτέ δεν φαινόταν ότι θα νικηθεί, αλλά συνέβη».

 

«Ευελπιστώ ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, να νικήσουμε τον Casey και να κερδίσουμε ένα Πρωτάθλημα για τις Η.Π.Α. Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος μας. Αλλά απ’ ότι έχουμε δει, ο Casey είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο ταλαντούχος αναβάτης που έχει περάσει από τις πίστες του MotoGP».

 

«Υπάρχει όμως πάντοτε η πιθανότητα να χάσει την πρωτιά. Έχουμε δει κάθε είδους αγώνες. Θα χρειαστεί, βέβαια, πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας. Πρέπει να το παραδεχτώ, ο Casey είναι ένα απίθανο ταλέντο και τρομακτικά γρήγορος, αλλά όπως ο καθένας, μπορεί και αυτός να νικηθεί».

 

Ο Spies, ο οποίος κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στο MotoGP την περασμένη σεζόν, τερμάτισε στην 4η θέση κατά την διάρκεια των δοκιμών της Sepang.   

 

Θυμίζουμε ότι το επόμενο επίσημο τεστ ξεκινά και πάλι στην Μαλαισία, στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ αύριο 20/2 θα βρίσκονται στην Jerez ομάδες MotoGP CRT, αλλά και εργοστασιακές - όπως η Ducati - για ιδιωτικές επίσημες δοκιμές!

 

Επόμενο άρθρο »

Σούπερ θέαμα με Jet Ski στην Πάχη Μεγάρων

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: Ο Kent 1ος, ο Σίσσης 10ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA