• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Genata RC-125 vs YZF-R125
"Made in China" κλώνος της Ιαπωνικής μοτοσυκλέτας
Νέα Αγοράς 14/02/2012 - 22:01

Σας παρουσιάζουμε τις εικόνες της Genata RC-125, μιας μοτοσυκλέτας "Made in China", η οποία είναι ένα αντίγραφο της Yamaha YZF-R125.

 

Ίδια εμφάνιση, ίδιο μέγεθος (2015 x 660 x 970 χιλ.), ίδιο μεταξόνιο (1355 χιλ.) και ίδιο όνομα! Και το τελευταίο είναι αλήθεια, διότι - αν και ο κατασκευαστής το ονομάζει RC 125 - αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά τα αυτοκόλλητα στα φέρινγκ, τότε θα δείτε να αναγράφεται: "GM 125 YFZ-R"... και όχι δεν σας κάνουμε πλάκα...!

 

Σύμφωνα με το επίσημο site της εταιρείας, ο κατασκευαστής είναι η "China Genata Vehicle Holdings Limited", η οποία όμως ανήκει στην "Japan Genata Industry Limited". Κάποιος λοιπόν, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι Γιαπωνέζικη η μοτοσυκλέτα. Αλλά όχι. Φαίνεται ότι το όνομα "Japan" προστέθηκε για να δώσει στην εταιρεία ένα άρωμα Ιαπωνίας μόνο...

 

Κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά των δυο μοτοσυκλετών, είναι ολοφάνερο ότι απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που Κινέζοι κατασκευαστές αντιγράφουν μοτοσυκλέτες ή αυτοκίνητα και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία.  

  

Σας αφήνουμε λοιπόν, να συγκρίνετε τις δυο μοτοσυκλέτες βλέποντας τις παραπάνω φωτογραφίες. Αλλά από την άλλη μεριά, αν η τιμή της είναι προκλητικά καλύτερη; Τι θα κάνει ο 16χρονος υποψήφιος Lorenzo;

 

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati Streetfighter 848 είναι διαθέσιμη

« Προηγούμενο άρθρο

Tώρα το Carnaby 300 με όφελος 590€

Χορηγοί