• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνελήφθη ο γιος του Lucchinelli
Για κατοχή ναρκωτικών
Νέα 10/02/2012 - 09:25

«Το μήλο κάτω από την μηλιά»…  

Είναι γνωστό ότι ο Marco Lucchinelli, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1981 στα 500cc, αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με τα ναρκωτικά στο παρελθόν. Μάλιστα φυλακίστηκε για πέντε χρόνια με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών. Πέρσι, ο ίδιος είχε δώσει συνέντευξη στην οποία αναφερόταν στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα.  

 

Ωστόσο το πρόβλημα δεν έχει παύσει να απασχολεί τον Lucchinelli καθώς ο γιος του Cristiano συνελήφθη πρόσφατα επειδή είχε στην κατοχή του δύο κιλά κοκαΐνη. Ο 32χρονος Cristiano (αριστερά στην φωτογραφία), ο οποίος είχε ανακριθεί στο παρελθόν από την αστυνομία για πιθανή εμπλοκή του σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με βάση την Νότια Αφρική, συνελήφθη στην Ravenna έπειτα από παρακολούθηση.

 

Το συμβάν κρατήθηκε μυστικό για μερικές ημέρες και έγινε γνωστό έπειτα από διαρροή στον Τύπο και ενώ ο νεαρός Lucchinelli είχε ήδη οδηγηθεί στον Ανακριτή. Πλέον είναι υπό επιτήρηση για προληπτικούς λόγους υπό τον φόβο υποτροπής, εξαιτίας της ποσότητας ναρκωτικών που κατείχε.

Ο Cristiano έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Ιταλικές Αρχές. Τον Ιούλιο του 2003 αστυνομικοί της Imola τον σταμάτησαν έπειτα από καταδίωξη και κατά τον έλεγχο που έκαναν βρήκαν στο αυτοκίνητό του κοκαΐνη και 2,000 ευρώ.

Επόμενο άρθρο »

H RSV4 θα αντικατασταθεί στο τέλος του 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Αποτελέσματα Moto3 Valencia 2η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα