• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Nicky Hayden επιστρέφει σπίτι του
Αναρρώνει μετά την επιτυχημένη επέμβαση
Νέα 09/02/2012 - 11:25

Την Δευτέρα το πρωί (όπως είχαμε γράψει) ο Nicky Hayden υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον αριστερό του ώμο, τον οποίο είχε τραυματίσει τέλη Δεκέμβρη. 

Η επέμβαση, διάρκειας 40 λεπτών, έγινε στο Fremont της Καλιφόρνια από τον Dr. Arthur Ting. Το προγραμματισμένο ραντεβού της Τρίτης, έδειξε ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο αναβάτης της Ducati επέστρεψε σπίτι του για να ξεκινήσει την ανάρρωση.

«Είναι οπωσδήποτε ένα πισωγύρισμα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, είμαι χαρούμενος με το πώς κατέληξαν τα πράγματα», δήλωσε ο Hayden.

«Είναι θετικό ότι το πρόβλημα διορθώθηκε με την αρθροσκόπηση και ο πόνος δεν είναι τόσο οξύς. Το πρόβλημα πρέπει να αποτελεί παρελθόν τώρα και ανυπομονώ να βρεθώ - όσο το δυνατόν γρηγορότερα - σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου».

 

Εάν όλα πάνε καλά, ο Hayden θα είναι σε θέση να λάβει μέρος στις επόμενες δοκιμές που θα διεξαχθούν στην Sepang, από 28 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου. Θυμίζουμε ότι και ο ομόσταυλος του Hayden, Valentino Rossi, υποβλήθηκε την Δευτέρα σε επιτυχημένη επέμβαση στο πόδι (αφαιρέθηκαν μεταλλικές ράβδοι από το πόδι που είχε σπάσει στο Mugello το 2010) και ο ίδιος έγραψε στο twitter ότι πονάει λίγο στα ράμματα, ωστόσο θα είναι σε θέση σε λίγες ημέρες να περπατάει και θα παραβρεθεί κανονικά στις δεύτερες δοκιμές της Sepang.

 

Επόμενο άρθρο »

Τα χρώματα της BMW Motorrad 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το 12ο τεύχος του cycle Ride!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα