• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo ετοιμάζεται για εξετάσεις!
Κάνει πρακτικά μαθήματα για το δίπλωμα οδήγησης
Νέα 08/02/2012 - 17:19

Ο Jorge Lorenzo είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ότι πέρασε με επιτυχία τα θεωρητικά μαθήματα για την άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 προετοιμάζεται τώρα για τις τελικές εξετάσεις, που θα του επιτρέψουν να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους πάνω στους δυο τροχούς.

 

Αμέσως μετά την επιστροφή του από τις δοκιμές στην Μαλαισία, ο Lorenzo ξεκίνησε πρακτικά μαθήματα στην Βαρκελώνη, με σκοπό να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες - που είχε αφήσει στην μέση - για να βγάλει το δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας.

 

Ο άνθρωπος που έχει πολλά ρεκόρ στις πίστες και ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όντας μόλις 15 χρονών, παραδέχεται χαμογελαστός ότι δεν βιάζεται να ολοκληρώσει αυτό το έργο.

 

«Πήρα το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου στα 18 και μέχρι στιγμής δεν είχα νοιώσει την ανάγκη να βγάλω δίπλωμα για μοτοσυκλέτες, γιατί δεν ήταν απαραίτητο. Ωστόσο τώρα το χρειάζομαι, διότι θέλω να οδηγώ μοτοσυκλέτα στους δρόμους της πόλης κι έτσι ανέλαβα δράση», εξήγησε ο αναβάτης της Yamaha.

 

Πάνω σε μια διαφορετική Yamaha, την YBR 250cc, ο Lorenzo είναι αντιμέτωπος με καινούργια δεδομένα, σε έναν «κόσμο» που ισχύουν διαφορετικοί κανονισμοί, χωρίς καρό σημαίες και ταχύτερους χρόνους.

 

«Ο δάσκαλός μου, Javl, είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που μου είπε να πηγαίνω πιο σιγά πάνω στην μοτοσυκλέτα (!) και πρέπει να προσέξω πολύ εάν θέλω να περάσω τις εξετάσεις. Εδώ, αν πηγαίνεις γρήγορα δεν περνάς!», εξήγησε ο Lorenzo. «Πρέπει να συγκρατήσω τον εαυτό μου, ποτέ δεν προσπάθησα να πάω σιγά πάνω σε μοτοσυκλέτα, πάντοτε πήγαινα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά μόλις ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου ότι είναι άλλο πράγμα να πηγαίνεις γρήγορα στην πίστα και άλλο να οδηγείς με ασφάλεια στους δρόμους, τότε είναι πραγματικά εύκολο».

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ανυπόμονος ο Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση της ομάδας Superbike της Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA