• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: τα πρώτα παραλειπόμενα
Ο Lorenzo πρώτος καθ' όλη την διάρκεια των δοκιμών!
Νέα 31/01/2012 - 16:31

Η πρώτη επίσημη ημέρα δοκιμών στη Sepang ολοκληρώθηκε, με τον Jorge Lorenzo να οδηγεί την κούρσα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ο Ισπανός, ο οποίος έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες της σεζόν και το τεστ στην Βαλένθια εξαιτίας του τραυματισμού του στο δάχτυλο κατά την προθέρμανση στο Philip Island, πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 2.01.657, ακολουθούμενος από τον Dani Pedrosa, πάνω στην Honda RC213V, ο οποίος τερμάτισε με 0.346 δευτερόλεπτα διαφορά.

 

Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Casey Stoner δεν συμμετείχε στο τεστ σήμερα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είχε ένα τράβηγμα στην πλάτη κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και γύρισε πίσω στο ξενοδοχείο του για να πάρει αντι-φλεγμονώδη χάπια. Οι 4 γύροι του Stoner πήγαν στον αναβάτη της Honda Kousuke Akiyoshi.

 

 

Ο Cal Crutchlow, στην δεύτερη χρονιά του με την Yamaha Tech 3, τερμάτισε στην τρίτη θέση, ακολουθούμενος από τον Ben Spies.

 

Ο Valentino Rossi στο ντεμπούτο του με την GP12, έκανε 43 γύρους και τερμάτισε πέμπτος με διαφορά 0.735 δευτερολέπτων από τον Lorenzo. Φαίνεται ότι η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, όταν ο Rossi έχανε σταθερά με 1.5 δευτερόλεπτο, ωστόσο, ενδεχομένως τα καινούργια λάστιχα της Bridgestone να έχουν παίξει τον ρόλο τους.

 

 

Ο Andrea Dovizioso - ο οποίος έσπασε την κλείδα του τον προηγούμενο μήνα και ακόμη αναρρώνει από το χειρουργείο - ήταν έκτος και στην επόμενη θέση βρέθηκε ο Hector Barbera της Pramac.

 

 

Ο δοκιμαστής της Yamaha Katsuyuki Nakasuga, τερμάτισε μπροστά από τον Nicky Hayden, ωστόσο αναρρώνει ακόμη από ένα κάταγμα στην ωμοπλάτη και σπασμένα πλευρά μετά από ατύχημα που υπέστη στην προπόνηση. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικάνος «γεύτηκε» την GP12, αφού λόγω εγχείρισης έχασε το τεστ στην Βαλένθια.

 

 

Όπως αποδείχτηκε και στην πράξη, η διαφορά των CRT μοτοσυκλετών με τις εργοστασιακές είναι τεράστια, με τις διαφορές να κυμαίνονται από 6 έως 9.6 δευτερόλεπτα από τον πρωτοπόρο Jorge Lorenzo!

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test: 1ος ο Lorenzo, 5ος ο Rossi στο -0.735

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο κράνος για Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA