• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Ισπανικό GP (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μετονομάστηκε το Misano
Πήρε το όνομα του Marco Simoncelli
Νέα 22/11/2011 - 09:51

Όπως είναι γνωστό, η πίστα «Santamonica di Misano» πήρε την ονομασία του Marco Simoncelli προς τιμή του αδικοχαμένου νεαρού αναβάτη. Όλοι επικρότησαν αυτή την κίνηση που είναι ίδια με αυτή που έκαναν οι Ισπανοί στην Valencia, όπου μετονόμασαν την εκεί πίστα για να τιμήσουν τον Ricardo Tormo.

 

Στις φωτογραφίες του Fermino Fraternali μπορούμε να δούμε τις εικόνες του Simoncelli που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο της Ιταλικής πίστας αλλά και την επιγραφή που ενημερώνει τον επισκέπτη για την μετονομασία.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δημιουργηθεί ένα άγαλμα του Marco και να τοποθετηθεί στην πίστα, όπως έγινε με τον Tormo στην Valencia αλλά και με τον αείμνηστο Ayrton Senna (Formula 1) στην Imola.

Επόμενο άρθρο »

Video: Κράνος νέας τεχνολογίας

« Προηγούμενο άρθρο

Ξανασυνεργάζονται Gardner και Moriwaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 2020;
  • ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ 3ης ΣΤΡΟΦΗΣ
  • ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ