• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξανασυνεργάζονται Gardner και Moriwaki
Αυτή τη φορά είναι ο γιος του
Νέα 22/11/2011 - 00:36

Όπως έγινε γνωστό, ο 13χρονος Remy Gardner (φωτ. 1 και στην αγκαλιά της κας Moriwaki φωτ. 5) θα λάβει μέρος στο Ισπανικό Πρωτάθλημα με μια Moriwaki MD250GP3. Αυτό θα σημάνει μια «επανένωση» των δύο ονομάτων έπειτα από 30 χρόνια, όταν ο Wayne Gardner (φωτ.2 με τον Mamoru Moriwaki), o πατέρας του Remy, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με δημιουργία του Ιάπωνα κατασκευαστή (φωτ. 3).

 

Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Luca, o πιο μικρός γιος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 1987 στα 500cc, συμμετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα όπου τερμάτισε δεύτερος στην βαθμολογία και έτσι η οικογένεια Gardner αναγκάστηκε να μετακομίσει από την Αυστραλία στην Ισπανία, στην Βαρκελώνη.  

 

Ο Mamoru Moriwaki δήλωσε σχετικά:

«Έφτασε η ώρα να επανενωθούν οι Gardner και Moriwaki μέσω της δεύτερης γενιάς. Χαίρομαι που θα δουλέψω πάλι με τον Wayne καθώς και με τους γιους του Remy και Luca. Ελπίζουμε να ξαναγράψουμε ιστορία, τώρα που με την Moto2 και την Moto3 οι κατασκευαστές πλαισίων μπορούν να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και να φτάσουμε στην κορυφή.»

 

Από τη μεριά του ο (Wayne) Gardner τόνισε:

«Είναι μια εκπληκτική ευκαιρία για τους Remy και Luca, όμως είναι και μια σημαντική εξέλιξη για εμένα και την οικογένεια Moriwaki (φωτ. 4). Είμαι ενθουσιασμένος που ο Mamoru πιστεύει στις ικανότητές μας να τον βοηθήσουμε να εξελίξει το πλαίσιό του για την Moto3. Ο Remy αποδείχτηκε ικανός στο να δίνει πληροφορίες στους μηχανικούς και με την καθοδήγησή μου και την πείρα του Moriwaki πιστεύω ότι θα είμαστε μια ανερχόμενη δύναμη στο μέλλον.»

 

Ο Mamoru Moriwaki ανακάλυψε τον Wayne Gardner στην Αυστραλία το 1980, όταν έψαχνε για νέα ταλέντα και τον Φεβρουάριο του 1981 ο Gardner οδήγησε για πρώτη φορά στην Daytona.

Επόμενο άρθρο »

Μετονομάστηκε το Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Βιβλίο για τον Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα