• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυσκολίες για τον Spies
Θα εκκινήσει 16ος αύριο στον αγώνα
Νέα 22/10/2011 - 15:18

Τελικά, ο τραυματισμός του Ben Spies στην Αυστραλία επηρέασε την απόδοσή του στην Μαλαισία, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για να αναρρώσει. Ο Αμερικανός αναβάτης της Yamaha έπεσε τόσο στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές όσο και στις κατατακτήριες και έτσι θα εκκινήσει από την 16η θέση στον αυριανό αγώνα, προτελευταίος δηλαδή. Τελευταίος στη σχάρα εκκίνησης θα είναι ο ομόσταυλός του Katsuyuki Nakasuga ο οποίος αντικαθιστά τον Jorge Lorenzo.

 

O Spies δήλωσε:

«Συνέβησαν πολλά. Η μοτοσυκλέτα λειτουργεί πολύ καλά αλλά δεν είμαι 100% έτοιμος για να τα καταφέρω. Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν σκληρές για εμένα καθώς έπεσα. Ακόμα δεν ξέρω γιατί, θα δούμε τα δεδομένα αργότερα. Δεν έχω καλή θέση στην εκκίνηση αλλά θα προσπαθήσω να κρατήσω την 5η θέση στην βαθμολογία.»

 

Από τη μεριά του ο Nakasuga είπε:

«Οι τρίτες ελεύθερες δοκιμές ήταν πολύ θετικές για εμένα. Είχα καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και καλό ρυθμό και αύριο θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για μια καλή θέση στον αγώνα. Η μοτοσυκλέτα λειτουργεί καλά και είμαι αισιόδοξος για τον πρώτο μου αγώνα στην MotoGP.»

Επόμενο άρθρο »

Rossi: “Σήμερα ξύπνησα καλά”

« Προηγούμενο άρθρο

Αναγκάστηκε να αποσυρθεί ο Hopkins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA