• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξούν στην Tech 3
Για το GP της Μαλαισίας
Νέα 20/10/2011 - 12:46

Oι Colin Edwards και Cal Crutchlow είναι αισιόδοξοι για μια καλή εμφάνιση στην Sepang, σε μια πίστα όπου έχουν συλλέξει πολλά δεδομένα από τις χειμερινές δοκιμές αναφορικά με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας.

Ο Edwards είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση έπειτα από την πέμπτη θέση στην Αυστραλία και ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα στην Μαλαισία, αν και η πίστα δεν είναι από τις αγαπημένες του. Ο Crutchlow θέλει να τερματίσει στην Sepang καθώς έπεσε στο Phillip Island και θα προσπαθήσει να είναι εντός της δεκάδας για να συγκεντρώσει βαθμούς για το βραβείο «Πρωτοεμφανιζόμενος οδηγός της Χρονιάς», καθώς προηγείται μόλις έναν βαθμό του Karel Abraham.

Oι δύο αναβάτες δήλωσαν χαρακτηριστικά: 

 

Colin Edwards:

«Η πίστα της Sepang μοιάζει με δεύτερο σπίτι για εμάς επειδή περνάμε εκεί πολύ καιρό και γνωρίζω πολύ καλά κάθε σπιθαμή της. Έχει μεγάλο μήκος και είναι τεχνική και όλοι μιλάνε για τον καιρό. Αναμφίβολα η ζέστη και η υγρασία μας ταλαιπωρούν και δεν το συνηθίζεις, όσα χρόνια κι αν έρχεσαι εδώ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πίνεις πολύ νερό, να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου και να μαζεύεις ενέργεια για τον αγώνα.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα είναι υπέροχο εάν μπορέσω να το επαναλάβω. Αν και έχω κάνει αμέτρητους γύρους στην πίστα, ποτέ δεν είχα ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτή, οπότε θέλω να αλλάξει αυτό φέτος. Πλησιάζω στο τέλος της συμμετοχής μου στο θεσμό με την Yamaha Tech3 και πράγματι θέλω κάτι καλό καθώς ήταν μια σπουδαία περίοδος στην καριέρα μου.»  

 

Cal Crutchlow:

«Για να είμαι ειλικρινής, οι δύο δοκιμές στην αρχή της χρονιάς δεν ήταν καθόλου εύκολες. Η πίστα της Sepang δεν σε δυσκολεύει μόνο σε ό,τι αφορά την φυσική κατάσταση αλλά και είναι και δύσκολο να την μάθεις. Είναι μεγάλη σε μήκος και έχει μεγάλο πλάτος και παρότι έχω βρεθεί σε αυτή δύο φορές με την YZR-M1 περιμένω ότι δεν θα είναι εύκολο το Σαββατοκύριακο για εμένα.

Είμαι καλά έπειτα από την πτώση μου στο Phillip Island, αν και έχω κάποιους μώλωπες. Ήταν κρίμα επειδή θα μπορούσα να έχω τερματίσει 8ος και να έχω πάρει πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Περιμένω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα καθώς έχω εμπειρία με την μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά από αυτή την πίστα.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Μarquez παραμένει στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Barbera θα είναι στην Μαλαισία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα