• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Barbera θα είναι στην Μαλαισία
Θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο
Νέα 20/10/2011 - 11:45

O Hector Barbera θα επιστρέψει στους αγώνες στην Μαλαισία, έπειτα από τον τραυματισμό του στην κλείδα του στο Motegi. O Iσπανός αναβάτης της Aspar παραδέχτηκε ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος αλλά θα προσπαθήσει να οδηγήσει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Μαλαισίας, με την ζέστη και την υγρασία.

 

Ο Barbera, ο οποίος θα πάει στην Pramac Racing του χρόνου, δήλωσε σχετικά με την επιστροφή του στην ενεργό δράση:

«Δεν σταμάτησα να δουλεύω από τότε που βγήκα από το νοσοκομείο. Η πτώση μου στην Ιαπωνία ήταν πολύ δυνατή και ήταν κρίμα που τραυματίστηκα. Όμως όταν συμβαίνουν αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσεις ανάλογα. Στην αρχή ήμουν πολύ θυμωμένος και πονούσα πολύ, όμως σταδιακά κατάφερα να αναρρώσω και θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Xavier για τη υπέροχη δουλειά που έκανε. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον φυσικοθεραπευτή μου Jordi Reig για την βοήθειά του γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ανάρρωνα τόσο σύντομα.

Έπειτα από την έξοδο μου από το νοσοκομείο, ήμουν στην Alcoy με αυτόν και δουλεύαμε σκληρά για να μπορέσω να είμαι στην Μαλαισία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ξέρω ότι δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

Αισιοδοξούν στην Tech 3

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικό πνεύμα στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα