• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. 125cc Αγώνας: Νικητής ο Cortese
Πήρε την δεύτερη νίκη του φέτος
Νέα 16/10/2011 - 07:01

Ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) ήταν ο νικητής στα 125cc στο Phillip Island, σε έναν αγώνα στον οποίο συνέβησαν πολλά στην εκκίνησή του και ο οποίος διεκόπη με κόκκινη σημαία τρεις γύρους νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένος να διαρκέσει. Λίγο πριν την εκκίνηση, λοιπόν, μια ξαφνική μπόρα ανέβαλε για οκτώ λεπτά την διαδικασία έναρξης του αγώνα για να έχουν τον χρόνο οι ομάδες να αλλάξουν ελαστικά στις μοτοσυκλέτες.

Ωστόσο τα σύννεφα άνοιγαν και καθένας έπρεπε να μαντέψει εάν θα εξακολουθήσει να βρέχει ή όχι και όσοι επέλεξαν ελαστικά για βρεγμένο έχασαν το στοίχημα επειδή η πίστα στέγνωνε.

Tελικά ο αγώνας διεκόπη τρεις γύρους πριν το τέλος έπειτα από την πτώση του Niklas Ajo (TT Motion Events Racing).  

 

Όταν οι αναβάτες πήραν την θέση τους στην σχάρα εκκίνησης για την έναρξη του αγώνα, έλειπε από την τρίτη θέση ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας του.  Μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα ο Alexis Masbou (Caretta Technology Forward Team) τέθηκε επικεφαλής και λίγο αργότερα πρώτος ήταν ο Adrian Martin (Bankia Aspar), ο οποίος μπήκε στα πιτς για να αλλάξει λάστιχα, καθώς η πίστα στέγνωνε. Έτσι στην πρώτη θέση πέρασε ο Sandro Cortese ο οποίος δημιούργησε διαφορά από τους υπόλοιπους και κέρδισε τον αγώνα.

 

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Luis Salom (RW Racing GP), με διαφορά 13.572 δευτερόλεπτα, και στην τρίτη ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo). Πίσω του ήταν ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) ενώ πέμπτος ήταν ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica). Έκτος τερμάτισε ο Terol ο οποίος είχε πέσει πίσω στην κατάταξη καθώς είχε βρεθεί στην 17η θέση όταν βγήκε εκτός πίστας. Ο Ισπανός οδηγός προηγείται στην βαθμολογία με 22 βαθμούς του Zarco που είναι δεύτερος σε αυτή.

 

Τέλος τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hector Faubel (Bankia Aspar), Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), Louis Rossi (Matteoni Racing) και Danny Webb (Mahindra Racing).  

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

P.I. Moto2: Kέρδισε ο De Angelis

« Προηγούμενο άρθρο

P.I.: O Lorenzo έπεσε, 4ος ο Rossi στο Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA