• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I.: O Lorenzo έπεσε, 4ος ο Rossi στο Ζέσταμα
1ος και πάλι ο Stoner!
Νέα 16/10/2011 - 06:33

Κρύο το πρωινό Ζέσταμα στην πίστα του Philip Island με την θερμοκρασία στους 15ο Κελσίου στον αέρα και τον άνεμο να φυσά δυνατός, συνθήκες όχι καλές για να σημειώσει κανείς καλούς χρόνους. 

Ο Casey Stoner – ως συνήθως – έκανε νωρίς έναν καλό γύρο με 1:31.261, 1.3'' δευτερόλεπτα πάνω από τον χρόνο που πέτυχε στις Κατατακτήριες Δοκιμές και μετά περίμενε τους υπόλοιπους που εκείνη την στιγμή ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω.

Ο μεγάλος του αντίπαλος Jorge Lorenzo έδειξε ότι και πάλι ήταν ο μόνος που μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό και μάλιστα ήταν ταχύτερος στις τρεις πρώτες ενδιάμεσες χροομετρήσεις, χάνοντας λίγο έδαφος στην τελευταία, όπως και χθες. Στον 9ο του γύρο ο Ισπανός άνοιξε λίγο περισσότερο το γκάζι ακριβώς στην τελευταία στροφή της πίστας και δεν μπόρεσε να αποφύγει την πτώση, παρά την προσπάθεια που έκανε να κρατηθεί πάνω στην Μ1 που είχε ξεκινήσει τις ταλαντώσεις ενός high-siding. O Lorenzo έπεσε με πολλά και κτύπησε τα δάκτυλα του αριστερού του χεριού. Πήγε στο νοσοκομείο της πίστας και σε λίγο θα μάθουμε τι ακριβώς έχει στο χέρι του.

 

Στην 3η θέση ο Dani Pedrosa αλλά με διαφορά μισό δευτερόλεπτο από τους δύο πρώτους. Την έκπληξη έκανε ο Valentino Rossi, που ήταν μόλις 3 δέκατα πάνω από τον χθεσινό του χρόνο και πήρε την 4η θέση με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από τον Stoner, την στιγμή που χθες η διαφορά τους ήταν στα 2+ δευτερόλεπτα. Είναι δεδομένο ότι οι κρύες συνθήκες βολεύουν περισσότερο την μοτοσυκλέτα του.

Ο καλός του φίλος Marco Simoncelli τον ακολούθησε στην 5η θέση, μπροστά από τον Nicky Hayden που έφερε έτσι δύο Ducati μέσα στην πρώτη εξάδα. Ο Randy De Puniet που ακολούθησε δίνει μια νότα αισιοδοξίας στην Ιταλική κατασκευάστρια.

Στην 8η θέση ο Alvaro Bautista που ψάχνει για έναν καλό αγώνα, αφού θα ξεκινήσει από την 4η θέση, την καλύτερη μέχρι τώρα για τον ίδιο και την Suzuki φέτος.

Οι Dovizioso & Aoyama κλείνουν την πρώτη δεκάδα. Ο τραυματίας από χθες Danian Cudlin έκανε μόλις ένα γύρο και αποσύρθηκε, αφού οι πόνοι δεν του επιτρέπουν να συμμετάσχει στον αγώνα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες, στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

P.I. 125cc Αγώνας: Νικητής ο Cortese

« Προηγούμενο άρθρο

P.I.: Spies – Pedrosa με προβλήματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA