• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. Moto2: Kέρδισε ο De Angelis
Έπειτα από έντονη μάχη με τον Bradl
Νέα 16/10/2011 - 08:19

Ο Alex De Angelis (Jir Moto2) ήταν ο νικητής στην κατηγορία της Μοto2 στο Phillip Island και επανέλαβε την περσινή του επιτυχία. Ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος ήταν επικεφαλής σε όλες τις ελεύθερες δοκιμές και πήρε και την pole position, βρέθηκε πρώτος αμέσως μετά την εκκίνηση. Όμως στον πέμπτο γύρο ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ήταν αυτός που πέρασε εμπρός και παρέμεινε εκεί μέχρι ένα γύρο πριν τον τερματισμό όταν ο De Angelis τον προσπέρασε και είδε πρώτος την καρό σημαία για δεύτερη φορά φέτος. Ο Bradl ήταν δεύτερος με διαφορά 1.358 δευτερόλεπτα πίσω του και ξαναβρέθηκε επικεφαλής της βαθμολογίας.  

 

Ωστόσο την επίδοση της ημέρας την έκανε ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ο οποίος τερμάτισε τρίτος αν και είχε εκκινήσει τελευταίος (38ος) εξαιτίας της ποινής ενός λεπτού που του είχε επιβληθεί για το ατύχημα που προκάλεσε στον Ratthapark Wilairot (Thai Honda Singha-SAG), στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές.

Ο Marquez είχε μια έντονη μονομαχία με τον Claudio Corti (Italtrans Racing) για τη τρίτη θέση και τελικά κατάφερε να είναι αυτός που προσπέρασε τον Ιταλό μόλις στον τελευταίο γύρο, αφήνοντας τον στην τέταρτη θέση. Ο Marquez είναι δεύτερος στην βαθμολογία με διαφορά τριών βαθμών από τον Bradl.

 

Πέμπτος τερμάτισε ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) και έκτος ο Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), έπειτα από έντονο συναγωνισμό που είχαν μεταξύ τους. Στην έβδομη θέση ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing) και στην όγδοη ο Andrea Iannone (Speed Master), ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Mike di Meglio (Tech 3 Racing) και Yuki Takahashi (Gresini Racing).  

 

Πολλοί αναβάτες δεν κατάφεραν να τερματίσουν εξαιτίας πτώσης που είχαν στον αγώνα. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι Bradley Smith (Tech 3 Racing), Jordi Torres (Mapfre Aspar), Anthony West (MZ Racing), Mattia Pasini (Ioda Racing Project), Esteve Rabat (Blusens-STX), Jules Cluzel (NGM Forward Racing) και Xavier Simeon (Tech 3 B).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

P.I. Stoner: Νικητής και Παγκόσμιος Πρωταθλητής

« Προηγούμενο άρθρο

P.I. 125cc Αγώνας: Νικητής ο Cortese

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA