• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I.: Spies – Pedrosa με προβλήματα
Ραγισμένο πλευρό και λάθος ρυθμίσεις αντίστοιχα
Νέα 15/10/2011 - 23:49

Οι εργοστασιακοί οδηγοί των Honda – Yamaha που προς το παρόν έχουν το 2ο ρόλο στις ομάδες τους, οι Spies και Pedrosa αντιμετώπισαν προβλήματα σήμερα στις Κατατακτήριες Δοκιμές. Ο Αμερικανός έπεσε με πολλά από low siding (μπροστινό) και ράγισε ένα πλευρό και έχει μεγάλες μελανιές στα πλευρά και το σώμα: 

“Βρέθηκα λίγο έξω από την γραμμή και χτύπησα ένα μεγάλο σαμαράκι και έχασα το μπροστινό. Σύμφωνα με τα δεδομένα της τηλεμετρίας έφυγα με 270 χαω και μπήκα στην αμμοπαγίδα γρήγορα! Τα γόνατά μου, τα πλευρά μου και οι αγκώνες μου κτύπησαν αρκετά, αλλά αυτό είναι νορμάλ σε μια τέτοια πτώση. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά, οπότε χρειαζόμαστε μια καλή εκκίνηση”, είπε ο Ben Spies.

 

O Dani Pedrosa είχε προβλήματα με τις ρυθμίσεις του:

“Είχα κάποια προβλήματα με τα σκληρά λάστιχα και δεν μπορούσα να πάω γρήγορα. Μετά έβαλα το μαλακό και βελτίωσα τους χρόνους μου πολύ. Μετά αλλάξαμε λίγο το set up και δεν δούλεψε, όταν όλοι οι άλλοι βελτίωσαν τους χρόνους τους και έτσι έμεινα 8ος. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η αλλαγή κατεύθυνσης στις ανοικτές στροφές. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με το μαλακό λάστιχο και θα δούμε ανάλογα με τον καιρό αύριο αν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε”, σχολίασε ο Ισπανός.

 

Επόμενο άρθρο »

P.I.: O Lorenzo έπεσε, 4ος ο Rossi στο Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

P.I. Φωτογραφικό ΙΙ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA