• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oι δοκιμές της Υamaha Tech 3
Αφορούσαν και στα νέα ελαστικά
Νέα 16/08/2011 - 17:29

Οι Colin Edwards και Cal Crutchlow έκαναν δοκιμές στην πίστα του Brno με τα νέα ελαστικά της Bridgestone τα οποία θα είναι διαθέσιμα για το 2012. Ο Αμερικανός αναβάτης της ομάδας έκανε 44 γύρους στην πίστα, δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά συστήματα και συνέλεξε δεδομένα για το μέλλον ενώ ο Βρετανός συμπλήρωσε 74 γύρους στους οποίους προσπάθησε να βελτιώσει το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του και τον τρόπο που οδηγεί. Οι δυο τους δήλωσαν σχετικά:

 

Colin Edwards:

«Συλλέξαμε πληροφορίες τόσο για την Bridgestone όσο και τη Yamaha. Τα νέα ελαστικά δείχνουν να είναι καλά και έτσι έχουν πολλά δεδομένα να αναλύσουν. Χαίρομαι με την απόδοση του πίσω ελαστικού. Δοκίμασα δύο τα οποία μου έδωσαν μεγάλη αίσθηση ασφάλειας. Φτάνουν αμέσως σε καλή θερμοκρασία λειτουργίας και δεν σε φοβίζουν στους πρώτους γύρους.

Φαίνεται ότι στην Bridgestone άκουσαν τα σχόλιά μας και βελτιώθηκαν. Επίσης, έκανα δοκιμές με διάφορες ενδιαφέρουσες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας. Τώρα θέλω επιστρέψω σπίτι και να ξεκουραστώ για τον αγώνα της Ινδιανάπολις.»

 

Cal Crutchlow:

«Το πρωί των δοκιμών δεν αλλάξαμε τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας σε σχέση με τον αγώνα και έκανα χρόνο κοντά στο 1:58.000 με χρησιμοποιημένα ελαστικά. Αυτό μου προκάλεσε μεγαλύτερη απογοήτευση επειδή αν δεν έπεφτα στον αγώνα θα είχα έναν καλό ρυθμό και ένα καλό αποτέλεσμα.

Το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο και είμαστε σε σωστό δρόμο για να βρούμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Επίσης, προσπάθησα να προσαρμόσω τον τρόπο που οδηγώ. Άλλες φορές φρέναρα καλύτερα και άλλες επανερχόμουν στο συνηθισμένο στυλ μου, είναι θέμα εξάσκησης. Πρέπει να αφήνω νωρίτερα το φρένο για να έχω περισσότερη ταχύτητα στην στροφή. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που δούλεψε σκληρά τόσο για τον αγώνα όσο και για το τεστ.»

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιασμένος ο Kallio

« Προηγούμενο άρθρο

Πλεονέκτημα για την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA