• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντυπωσιασμένος ο Kallio
Από την πρόοδο της Suter για το MotoGP
Νέα 17/08/2011 - 11:59

Ο Mika Kallio έκανε δοκιμές στο Brno με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που εξελίσσει η Suter για το MotoGP και η οποία έχει κινητήρα BMW. Ο Φινλανδός αναβάτης συμπλήρωσε 81 γύρους στην πίστα και βελτίωσε περαιτέρω την μοτοσυκλέτα για το 2012.

Ο οδηγός της ομάδας Marc VDS Racing στην Moto2 σημείωσε χρόνο 2:00.144 που ήταν κατά 3.976 δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν του Casey Stoner με την Honda των 1,000cc.  

Ο Kallio δήλωσε σχετικά:

«Στο Brno, τα δεδομένα ήταν πιο καλά από πριν. Κάναμε τρεις φορές δοκιμές στο Mugello όπου είχαμε κάποια προβλήματα και ο χρόνος που είχαμε δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε και ήμασταν αργοί. Όμως όταν φτάσαμε στην Τσεχία, όλα έδειχναν να είναι καλύτερα. Φαίνεται ότι η πίστα αύτη ταιριάζει περισσότερο στην μοτοσυκλέτα. Γύρο με τον γύρο συνήθιζα την δύναμη και βελτίωνα τον χρόνο μου. Κάναμε πολλές αλλαγές στα ηλεκτρονικά, στον συμπλέκτη καθώς και στο φρένο κινητήρα και σημειώσαμε πρόοδο. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα είμαστε χαρούμενοι.

 

Βεβαίως πρέπει να εξελίξουμε περισσότερο την μοτοσυκλέτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καλή αίσθηση από το πίσω μέρος της όταν μπαίνω στις στροφές. Επίσης γλιστράει περισσότερο από όσο πρέπει και αυτό με δυσκολεύει όταν στρίβω. Εκεί είναι που χάνουμε χρόνο. Φυσικά χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο με τα ηλεκτρονικά συστήματα αλλά αν βελτιώσουμε την αίσθηση στο πίσω μέρος θα τα πάμε καλύτερα.»

Επόμενο άρθρο »

HRC Nakamoto: Το κιβώτιο κοστίζει όσο ένα σπίτι!

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένος ο Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA