• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsen Moto2 Kατατακτήριες: Η πρωτιά στον Marquez
Ο Bradl ήταν δεύτερος
Νέα 16/07/2011 - 17:59

Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) πήρε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto2 στο Sachsenring, την τρίτη του ως τώρα στην κατηγορία στην οποία εντάχθηκε φέτος.

Ο νεαρός Ισπανός οδηγός κινήθηκε ταχύτατα και σημείωσε χρόνο 1:24.733, που αποτελεί νέο ρεκόρ για την κατηγορία, και άφησε πίσω του για 0.129 δευτερόλεπτα τον Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ο οποίος ήθελε πολύ να είναι πρώτος εμπρός στους συμπατριώτες του αλλά είχε να αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερα φορμαρισμένο Marquez, που αύριο θα προσπαθήσει να πάρει την τρίτη κατά σειρά νίκη του φέτος.

Βεβαίως για το ίδιο θα προσπαθήσει και ο Bradl και αναμένεται να γίνει ένας ωραίος αγώνας.  

 

Oι δυο τους είχαν να αντιμετωπίσουν και τον Aleix Espargaro (Pons HP 40) ο οποίος κάποια στιγμή τέθηκε επικεφαλής αλλά τελικά ο Iσπανός αναβάτης έμεινε τρίτος με διαφορά 0.167 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Ο Espargaro θέλει να ανέβει ξανά στο βάθρο έπειτα από την τρίτη θέση που πήρε στην Καταλονία.

 

Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) και από την πέμπτη ο Julian Simon (Mapfre Aspar). Πλάι του θα πάρει εκκίνηση ο Alex de Angelis (JiR Moto2).

 

Έβδομος ήταν ο Xavier Simeon (Tech 3 B), o οποίος τα πήγε καλά στο Mugello όπου τερμάτισε 4ος, όγδοος ο Mika Kallio (Marc VDS Racing), ένατος ο Bradley Smith (Tech3 Racing) ο οποίος κατά τη διαδικασία έπεσε μία φορά στην στροφή Νο12 και λίγο αργότερα βγήκε από την πίστα με ταχύτητα στην στροφή Νο8 και προσέκρουσε στα προστατευτικά. Τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Yonny Hernandez (Blusens-STX).

 

Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, ο Jules Cluzel (NGM Forward Racing) έπεσε και μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει πάθει κάτι παρά μόνο μώλωπες. Πτώση είχαν επίσης και οι Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing), Kenny Noyes (Avintia STX) και Yuki Takahashi (Gresini Racing).

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Sachsen Rookies Cup: Ο ορισμός της ατυχίας για τον Σίσση

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsen Κατατακτήριες: Ο Stoner στην pole, o Rossi άσχημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα