• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σ.Ο.Α.Μ.: Ο 3ος Αγώνας στο Τυμπάκι
Κοντομάρος, Παναγιωτόπουλος, Κυπραίος οι νικητές
Νέα 07/06/2011 - 11:23

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαραγκός (ευγενική προσφορά προς τον Σ.Ο.Α.Μ.) 

 

Ο Σ.Ο.Α.Μ. σε πείσμα των δύσκολων καιρών, συνεχίζει να διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, αυτή τη φορά στο Τυμπάκι της Κρήτης. Σε καλό επίπεδο οι συμμετοχές, έγιναν και οι αγώνες του Παγκρήτιου Κυπέλλου και με ανατροπές στα αποτελέσματα το Πρωτάθλημα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Βέβαια στην πολυπληθέστερη κατηγορία, την ΟΡΕΝ δεν τίθεται θέμα βαθμολογίας – λόγω κανονισμού – αλλά η ευχαρίστηση των συμμετεχόντων είναι μεγάλη και ανάλογες οι εμπειρίες για τους νέους. Ο Γιώργος Κυπραίος είναι ο νικητής του αγώνα, με τον Γιάννη Μπούρο στην 2η θέση και τον Άρη Γκόζνταρη στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

Στην κατηγορία Supersport με τις μοτοσυκλέτες των 600 – 750 κυβικών, ο νεαρός Παναγιωτόπουλος με την Triumph της ομάδας του Πιερράκου έκανε καταπληκτική εμφάνιση και κέρδισε, παρά το ότι δεν έκανε καλή εκκίνηση και έμεινε πίσω στο ξεκίνημα. Πολύ κοντά του 2ος ο Σταύρος Τριντής που είχε την pole position και έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Αρκετά πίσω τους ο Βαγγέλης Καρακατσάνης με την Honda του, που είναι πολύ ανεβασμένος φέτος. Ο Πρωταθλητής του 2009 Αλέξης Παπαγεωργίου έφερε την Yamaha R6 στην 4η θέση, μπροστά από τον Περιστερά που έδειξε να κουράζεται στην πολύ ζέστη. Ο Μιχάλης Κουτσουμπός κέρδισε την μάχη με τον ομόσταυλο Μαρίνο Κούλη, ενώ Μεϊμάρης, Σιφναίος και Γκούβας έκλεισαν τη δεκάδα.  

Παπαγεωργίου 1, Παναγιωτόπουλος 21
Παπαγεωργίου 1, Παναγιωτόπουλος 21

 

 

Στην μεγάλη κατηγορία Formula Extreme ο Πρωταθλητής του 2009 Κώστας Κοντομάρος με Yamaha R1 κέρδισε την μάχη με τον συνεχώς ανερχόμενο Φώτη Τσαλίκη που αγωνίζεται βέβαια με Honda CBR1000RR και την υπόστήριξη του πολύ-Πρωταθλητή πατέρα του Σπύρου. Οι δύο νεαροί εκμεταλλεύτηκαν και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο περσινός Πρωταθλητής των Supersport Κώστας Πολίτης (Yamaha R1), που τελικά έμεινε τρίτος στον αγώνα. Αρκετά πιο πίσω ο Λευτέρης Πίππος με την όμορφη ΚΤΜ RC8 επικράτησε του Βασίλη Ευθυμίου (MV Agusta). Οι Μαρκεζίνης, Σαρρής, Γερακίτης έκλεισαν την οκτάδα.

Κυπραίος 59, Γκόζντάρης 96α
Κυπραίος 59, Γκόζντάρης 96α

 

Περιμένουμε τα δελτία τύπου των ομάδων, αλλά και των μεμονωμένων οδηγών για αναλυτικές αναφορές στο τι συνέβη στον αγώνα.

 

Τσαλίκης
Τσαλίκης
Πίππος
Πίππος
Παναγιωτόπουλος
Παναγιωτόπουλος
Τριντής
Τριντής
Καρακατσάνης
Καρακατσάνης
Περιστεράς
Περιστεράς
Παπαγεωργίου
Παπαγεωργίου
Μπούρος
Μπούρος
Γκόζνταρης
Γκόζνταρης

Επόμενο άρθρο »

O Rossi, o Xavi και η Paris Hilton

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένος ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα