• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένος ο Crutchlow
Ανυπομονεί και για τον αγώνα στο Silverstone
Νέα 07/06/2011 - 10:50

Ο Cal Crutchlow σημείωσε μια καλή επίδοση στην Καταλονία καθώς τερμάτισε στην έβδομη θέση. Ο αναβάτης της Monster Yamaha είχε έναν καλό και σταθερό ρυθμό και πίεζε τον Nicky Hayden τον οποίο και προσπέρασε στον 10ο γύρο.

Η βροχή που έπεσε προς το τέλος του Grand Prix δεν επηρέασε ιδιαίτερα τον Βρετανό αναβάτη, ο οποίος πήρε 9 βαθμούς και πλέον έχει 30 συνολικά (και είναι δέκατος στην κατάταξη).

 

Ο Crutchlow εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και είπε ότι αναμένει με ανυπομονησία να βρεθεί στο Silverstone, εμπρός στους συμπατριώτες του. Όπως δήλωσε:

«Η έβδομη θέση είναι το καλύτερο αποτέλεσμά μου στο MotoGP και είμαι χαρούμενος. Βεβαίως θα ήθελα να έκανα αυτή την επίδοση σε έναν πιο ενδιαφέρων αγώνα. Αυτός ήταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης και μόλις προσπέρασα τον Nicky (Hayden) ήμουν μόνος μου.

Όταν άρχισε να βρέχει τα δεδομένα δυσκόλεψαν. Οι κριτές κουνούσαν τις λευκές σημαίες σαν να επρόκειτο για μουσώνα, αλλά έβρεχε απλώς, και μόνο στις τρεις τελευταίες στροφές τις πίστας. Να πω τη αλήθεια, ήθελα να βρέξει περισσότερο για να μπορέσω να πλησιάσω τους υπόλοιπους αναβάτες που ήταν μπροστά μου αλλά αυτό δεν έγινε.

 

Τερμάτισα 26 δευτερόλεπτα πίσω από τον Stoner και αυτό είναι καλό αν σκεφτούμε ότι δεν είχα ξαναοδηγήσει στην πίστα. Αν δεν είχα κόψει ρυθμό, θα τερμάτιζα περίπου 20 δευτερόλεπτα πίσω του. Προς το παρόν μπορώ και τερματίζω μεταξύ της 6ης και της 8ης θέσης και είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι πρώτος από τους μη εργοστασιακούς οδηγούς. Ανυπομονώ να βρεθώ στο Silverstone όπου η υποστήριξη από τους θεατές θα είναι απίστευτη.»

Επόμενο άρθρο »

Σ.Ο.Α.Μ.: Ο 3ος Αγώνας στο Τυμπάκι

« Προηγούμενο άρθρο

Kάτι τρέχει με τον Dani; Δεν τρέχει ούτε στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα