• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi, o Xavi και η Paris Hilton
Συναντήθηκαν στην Καταλονία
Νέα 07/06/2011 - 13:11

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Xavi Hernandez συναντήθηκε με τον Valentino Rossi στα πιτς της Ducati, όταν επισκέφτηκε την πίστα για να παρακολουθήσει από κοντά το Grand Prix. Εκτός από τον Ιταλό αναβάτη, ο Xavi βρέθηκε και συνομίλησε και με τους Jorge Lorenzo και Toni Elias.

 

Ο Rossi, ο οποίος είναι φίλος του ποδοσφαίρου, συνομίλησε με τον Xavi και αστειεύτηκε μαζί του. Μάλιστα κάποια στιγμή έσκυψε και χάιδεψε τα πόδια του παίχτη της Μπαρτσελόνα. Έπειτα από την συνάντησή τους, ο Valentino δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να βρεθώ μαζί του, ιδίως για έναν φανατικό φίλαθλο του ποδοσφαίρου όπως εγώ. Μάλιστα, θυμήθηκα την στιγμή που μου είχε χαρίσει την φανέλα του, πριν από δύο ή τρία χρόνια.»

Την προσπάθεια του Ιταλού στον συγκεκριμένο αγώνα υποστήριξε - για άλλη μια φορά - και ο φίλος του Marco Materazzi, ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Ίντερ, χωρίς όμως οι φωτογραφικές κάμερες να τους συλλάβουν μαζί στο γκαράζ της ομάδας. 

 

Να σημειώσουμε ότι ο Rossi επίσης συναντήθηκε και συνομίλησε και με την Paris Hilton η οποία παραβρέθηκε στην πίστα για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των αναβατών της ομάδας της.

Επόμενο άρθρο »

Spies: «Είμαι παιδί της μαμάς!»

« Προηγούμενο άρθρο

Σ.Ο.Α.Μ.: Ο 3ος Αγώνας στο Τυμπάκι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα