• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προετοιμάζεται η πίστα στο Μοtegi
Οι εργασίες θα τελειώσουν στις αρχές Ιουνίου
Νέα 30/05/2011 - 18:14

Ο Shinya Nakano έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την πορεία των εργασιών που γίνονται στην πίστα του Motegi έπειτα από τον καταστρεπτικό σεισμό στις αρχές της χρονιάς.

O Nakano, ο οποίος είχε οδηγήσει εκεί λίγες ημέρες έπειτα από αυτόν για να εκτιμήσει την κατάσταση και είχε δώσει συμβουλές για το τι πρέπει να γίνει, είπε ότι τα έργα αποκατάστασης της πίστας θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουνίου. Ο Ιάπωνας δήλωσε σχετικά:

 

«Παρότι έχω αποσυρθεί από τους αγώνες, οι Οργανωτές του Grand Prix ζήτησαν την γνώμη μου για την πίστα. Στην αρχή οδήγησα σε αυτή με αυτοκίνητο και δεν φαινόταν να έχει σημαντικές ζημιές και έπειτα οδήγησα με Honda CBR1000, όπου ακολούθησα διάφορες αγωνιστικές γραμμές και είχα διαφορετική ταχύτητα.

Εκεί διαπίστωσα ζημιές σε τρία σημεία, δημιουργούνταν αναταράξεις στο φρενάρισμα στις στροφές Νο1 και Νο3 και υπήρχε ένα μικρό κενό στη στροφή πριν την πίσω ευθεία της πίστας. Οι εργασίες στην πίστα θα ολοκληρωθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

 

Αναμένουμε να αρχίσει η περίοδος βροχών στην Ιαπωνία αλλά θα ξαναπάω στην πίστα στα μέσα Ιουλίου για να οδηγήσω. Οι Οργανωτές έχουν προγραμματίσει έναν αγώνα του Εθνικού Πρωταθλήματος για τις 3 Ιουλίου και τότε θα δούμε την κατάστασή της».

 

Αναφορικά με τις εγκαταστάσεις για τους θεατές, ο Nakano είπε:

«Βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Υπήρξαν μόνο μικρά ραγίσματα στα τζάμια της αίθουσας των VIP, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του κτηρίου, αλλά αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Οι εικόνες μετά τον σεισμό προκάλεσαν θλίψη και με προβληματίζει ότι σχετικά κοντά είναι το πυρηνικό εργοστασιο (Fukiusima). Όμως οι ζημιές έχουν αποκατασταθεί ή αποκαθίστανται σε όλη την περιοχή του Motegi και η ζωή ξαναβρήκε τον κανονικό ρυθμό της».

Επόμενο άρθρο »

WSBK, Miller: Νικητής ο Checa στο 1ο σκέλος

« Προηγούμενο άρθρο

Paris Hilton: «Είμαι περήφανη για την ομάδα μου!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα