• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2 ΕΔ3: O Corsi πρώτος
Βρέθηκε επικεφαλής στον τελευταίο γύρο των δοκιμών
Νέα 14/05/2011 - 12:07

Ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε λίγο το «αναμενόμενο» στις τρίτες Ελεύθερες δοκιμές της Moto2 (και ως τέτοιο ορίζουμε την επικράτηση, ξανά, του Bradl). Λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας ο Ιταλός αναβάτης βρέθηκε πρώτος, αφήνοντας πίσω του τον Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), με διαφορά 0.024 δευτερόλεπτα, και τρίτο τον Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), με διαφορά 0.065 δευτερόλεπτα.

 

Όπως διαπιστώνουμε, ο μεταξύ τους συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος και όλα κρίθηκαν την τελευταία στιγμή. Στην τέταρτη θέση ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing), μια καλή επίδοση για τον Βρετανό ιδίως αν κρίνουμε από το γεγονός ότι στα προηγούμενα τρία Grand Prix δεν έχει τερματίσει εντός δεκάδας.

 

Πέμπτος ήταν ο Aleix Espargarο (Pons HP 40), ο οποίος για λίγο διάστημα βρέθηκε να προηγείται της κατάταξης (καθώς εκείνη τη στιγμή είχε σημειώσει τον ίδιο χρόνο με τον Bradl). Πίσω του ήταν ο Julian Simοn (Mapfre Aspar), ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στο Γαλλικό Grand Prix πέρσι.

 

Έβδομος βρέθηκε ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) και όγδοος ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol). Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Bradley Smith (Tech 3) και Dominique Aegerter (Technomag-CIP).

 

Ο Jules Cluzel (Forward Racing) είχε μια άτυχη στιγμή στην αρχή της διαδικασίας όταν έχασε το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του και έπεσε. Ωστόσο ο Γάλλος μπόρεσε να συνεχίσει. Το ίδιο συνέβη και με τον Mattia Pasini (Ioda Racing Project). Επίσης ο Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP) βγήκε από τη πίστα αλλά κατάφερε να ξαναμπεί σε αυτή.

 

Τέλος, ο Kenny Noyes (Avintia-STX) έπεσε και κατέστρεψε την μοτοσυκλέτα του και έτσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Να σημειώσουμε ότι η διαφορά μεταξύ των πρώτων 19 αναβατών είναι μόλις ένα δευτερόλεπτο.


Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το συνοδευτικό αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα από τις τρίτες Ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας Moto2 στο Le Mans.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Kατατακτήριες 125cc: O Terol στην Pole Position

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP ΕΔ3: Πολύ δυνατός ο Stoner

Χορηγοί