• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP ΕΔ3: Πολύ δυνατός ο Stoner
Ήταν επικεφαλής σχεδόν συνεχώς, ο Rossi 7ος
Νέα 14/05/2011 - 12:40

Ο Casey Stoner ήταν ταχύτερος όλων και στις τρίτες Ελεύθερες δοκιμές στη Γαλλική πίστα. Τι κι αν προσπάθησε ο Marco Simoncelli να κινηθεί ταχύτερα από τον Αυστραλό αναβάτη, λίγο πριν το τέλος; Αυτός «απάντησε» στον Ιταλό οδηγό στον τελευταίο γύρο και άφησε τον Simoncelli δεύτερο, με διαφορά 0.260 δευτερόλεπτα πίσω του.

Να πούμε ότι ο Stoner είχε διάρκεια στην απόδοσή του σε όλη τη διαδικασία και ότι και σήμερα κινήθηκε ταχύτερα (1:33.815) από το ρεκόρ αγώνα (1:34.215) που έχει ο Valentino Rossi από το 2008.

 

Τρίτος ήταν ο Andrea Dovizioso ο οποίος δείχνει να έχει βρει έναν πιο γρήγορο ρυθμό απ’ ό,τι ως τώρα και τέταρτος ο Dani Pedrosa. Διαπιστώνουμε ότι η Honda είναι πολύ δυνατή και ότι θέτει υποψηφιότητα για ένα καλό αποτέλεσμα στις Κατατακτήριες δοκιμές.

 

Πέμπτος ήταν ο Nicky Hayden ο οποίος κατάφερε και έκανε έναν γρήγορο γύρο, όμως η διαφορά του από τον Stoner ήταν 1.139 δευτερόλεπτα. Να πούμε ότι ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati ήταν και πάλι ταχύτερος από τον Rossi, ο οποίος ήταν έβδομος με διαφορά 1.465 δευτερόλεπτα πίσω από τον Αυστραλό αναβάτη του HRC.

 

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Jorge Lorenzo ο οποίος έδειξε να μην μπορεί να κινηθεί ταχύτερα. Ο Ben Spies, ο ομόσταυλος του Ισπανού αναβάτη, ήταν ένατος, πίσω από τον Colin Edwards με τη δορυφορική Yamaha.

 

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το συνοδευτικό αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα από τις τρίτες Ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας MotoGP στο Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2 ΕΔ3: O Corsi πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans 125cc ΕΔ3: Ξανά πρώτος ο Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα