• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Kατατακτήριες 125cc: O Terol στην Pole Position
Ήταν αήττητος για μία ακόμα φορά
Νέα 14/05/2011 - 12:08

Ο Νicolas Terol ήταν για μία ακόμα φορά πρώτος στις Κατατακτήριες δοκιμές των 125cc στη Γαλλία. Ο ταχύτερος χρόνος του (1:43.578) ήταν κατά 0.389 δευτερόλεπτα μικρότερος από αυτόν του Hector Faubel, του ομόσταυλού του στην Bankia Aspar, ο οποίος ήταν δεύτερος. Έτσι ο Terol θα εκκινήσει από την Pole Position αύριο.

 

Τρίτος ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), ο οποίος οδήγησε πολύ γρήγορα και κάποια στιγμή τέθηκε επικεφαλής. Πίσω του ήταν ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), ο οποίος είχε δύο άτυχες στιγμές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστη κατάληξη. Όμως αυτές του στέρησαν τη δυνατότητα να κάνει καλύτερο χρόνο και βρέθηκε 0.777 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol.

 

Στην πέμπτη θέση ήταν ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και έκτος ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo), ο οποίος φορούσε μια νέα φόρμα και ένα καινούργιο κράνος, αναφορικά με τα χρώματα, καθώς μετέχει στον αγώνα της πατρίδας του. Έβδομος ήταν ο 18χρονος Adrian Martin (Bankia Aspar) έχοντας πίσω του τον Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team).

 

Ο Danny Webb (Mahindra Racing) αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του όπως και ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica), ο οποίος είδε να βγαίνει καπνός από τη δική του μοτοσυκλέτα.

 

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το συνοδευτικό αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα από τις Κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας 125cc στο Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: 5,000 Euro το πρόστιμο για τον Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2 ΕΔ3: O Corsi πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα