• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans 125cc ΕΔ3: Ξανά πρώτος ο Terol
Δείχνει ανίκητος στην πίστα
Νέα 14/05/2011 - 12:13

Αυτό που συμβαίνει με τον Nicolas Terol είναι ξεχωριστό. Ο αναβάτης της Bankia Aspar ήταν για μία φορά ακόμα στην κορυφή της κατάταξης, στις τρίτες Ελεύθερες δοκιμές του Le Mans. Ο Ισπανός οδηγός, ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας των 125cc, κινήθηκε ταχύτατα προς το τέλος της διαδικασίας και δεν άφησε σε κανέναν το περιθώριο να τον αμφισβητήσει, έστω και εάν κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός κορυφής.

Να σημειώσουμε ότι εάν ο Terol κερδίσει αύριο στον αγώνα, θα είναι ο πρώτος αναβάτης στη συγκεκριμένη κατηγορία που θα έχει καταφέρει να νικήσει στους πρώτους τέσσερις αγώνες της χρονιάς έπειτα από τον Fausto Gresini (Garelli), το 1987.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo), με διαφορά 0.508 δευτερόλεπτα. Ο Γάλλος αναβάτης επιθυμεί να τερματίσει σε μια καλή θέση στον αγώνα, εμπρός στους συμπατριώτες του. Στην τρίτη θέση ήταν ο Hector Faubel, ο ομόσταυλος του Τerol,με διαφορά 0.865 δευτερόλεπτα από αυτόν, και στην τέταρτη ο Adrian Martin, o έτερος αναβάτης της ομάδας (Bankia Aspar).

 

Πέμπτος ήταν ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) και έκτος ο Jonas Folger (Red Bull Ajo MotorSport), με διαφορά 1.297 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο.

Να επισημάνουμε ότι οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πίστα επέτρεψαν σε 14 αναβάτες να βελτιώσουν τον χρόνο τους συγκριτικά με χτες.

 

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το συνοδευτικό αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα από τις τρίτες Ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc στο Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP ΕΔ3: Πολύ δυνατός ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: O Rossi κοντά στη λύση, ο Hayden δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα