• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές Κατάρ, 1η ημέρα: Δηλώσεις De Puniet, Capirossi, Elias
Ανάμεικτα συναισθήματα για τους τρεις αναβάτες
Νέα 14/03/2011 - 17:37

Οι Loris Capirossi και Randy De Puniet (Pramac Racing Team) συμπλήρωσαν 56 και 39 γύρους αντίστοιχα στην πίστα. Ο πρώτος κατετάγη 14ος (1:57.437) και ο δεύτερος 10ος (1:57.143).

Ο Toni Elias (LRC Honda Team) συμπλήρωσε 65 γύρους και ήταν 17ος στην κατάταξη με χρόνο 1:58.250. Ας δούμε τι δήλωσαν:

 

Randy De Puniet (Pramac Racing Team):

«Η πρώτη ημέρα των δοκιμών δεν ήταν από τις πιο τυχερές μου. Είχα δύο πτώσεις και αυτό με έκανε να χάσω δύο ώρες από τις δοκιμές μέχρι να επισκευαστεί η μοτοσυκλέτα. Την πρώτη φορά το περίμενα ότι θα πέσω επειδή ήμουν στο όριο. Η δεύτερη όμως έγινε απρόσμενα σαν να είχε πέσει λάδι στην πίστα. Το σημαντικό είναι ότι είμαι εντάξει και μπορώ να συνεχίσω τη διαδικασία και να βελτιώσω τον χρόνο μου. Είναι σημαντικό να βελτιώσω την μοτοσυκλέτα για τον αγώνα της Κυριακής.»

Toni Elias
Toni Elias

 

Loris Capirossi (Pramac Racing Team):

«Την πρώτη ημέρα, παρότι δεν ήμουν στην καλύτερη φυσική κατάστασή μου, μπόρεσα να κάνω δουλειά και να βελτιώσω κάποιους τομείς. Η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη σε σχέση με την Sepang και πλέον στοχεύουμε ψηλότερα, όμως πρέπει να βελτιωθεί και η συμπεριφορά της στις μεγάλες καμπές. Βλέπω ότι εκεί χάνουμε χρόνο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε καλά αποτελέσματα.»

 

Toni Elias (LCR Honda):

«Το Κατάρ είναι μια διαφορετική πίστα για εμάς και ακόμα μαθαίνουμε την μοτοσυκλέτα. Στην Sepang μπορέσαμε να βρούμε κάποιες λύσεις. Για αυτή την πίστα οι άνθρωποι της ομάδας δοκίμασαν κάποιες αλλαγές που άλλες λειτούργησαν και άλλες όχι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε είναι να βρούμε τρόπο να αυξήσουμε την πρόσφυση του πίσω τροχού.»

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Δοκιμές Κατάρ, 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές Κατάρ, 1η ημέρα: Δηλώσεις Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα