• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Ο Mark Aitchison στην Pedercini
21 οι συμμετοχές στο φετινό Πρωτάθλημα του θεσμού
Νέα 04/02/2011 - 22:48

Συμπληρώθηκε η λίστα με τις συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα WSBK καθώς η ομάδα Pedercini επέλεξε τον Mark Aitchison για δεύτερο αναβάτη της, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Roberto Rolfo. Οι άνθρωποί της είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους Gabor Talmacsi, Lukas Pesek και Andrew Pitt, όμως τελικά υπόγραψαν συμβόλαιο με τον M. Aitchison.

 

Ο 27χρονος Αυστραλός συμμετείχε το 2007 στο Κύπελλο Superstock 1000, έχει λάβει μέρος και στα Supersport με τις ομάδες της Triumph BE1 και της Althea, ενώ πέρσι συμμετείχε στο Ισπανικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Moto2.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Ήταν όνειρό μου να συμμετέχω στο WSBK και να που πραγματοποιείται με μία από τις ιστορικότερες ομάδες του θεσμού. Είμαι πολύ περήφανος και θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια Pedercini που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Θα οδηγήσω για πρώτη φορά την μοτοσυκλέτα στο Phillip Island, κάτι που δεν είναι εύκολο. Η Kawasaki δείχνει εκπληκτική και οι διαστάσεις της είναι παρόμοιες με αυτές μιας μοτοσυκλέτας των 600 κ.εκ. Όταν κάνω κάποιους γύρους τότε θα μπορέσω να δω τι χρειάζεται και να συνεργαστώ με τους μηχανικούς της ομάδας. Ανυπομονώ να αρχίσω τις δοκιμές και να οδηγήσω στο Phillip Island, που είναι μία από τις αγαπημένες πίστες μου.»

 

Ο Donato Pedercini είπε για τον νέο του οδηγό:

«Είμαι ικανοποιημένος που καταλήξαμε σε συμφωνία με τον Mark και τον καλωσορίζω στην ομάδα. Εκτιμώ την ικανότητά του ως αναβάτη και την αποφασιστικότητά του. Είναι ενθουσιώδης και έχει πάθος για τους αγώνες. Θα οδηγήσει την ZX 10R στις δοκιμές του Phillip Island και γνωρίζω ότι οι πρώτοι δύο αγώνες δεν θα είναι εύκολοι γι’ αυτόν. Είμαι σίγουρος ότι οι μηχανικοί μας θα τον βοηθήσουν να είναι ανταγωνιστικός σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

Επόμενο άρθρο »

Νέες δοκιμές για την BMW Motorrad

« Προηγούμενο άρθρο

H Bridgestone για το τεστ στην Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα