• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Bridgestone για το τεστ στην Sepang
Πήρε ουσιαστικές πληροφορίες από τις δοκιμές
Νέα 04/02/2011 - 14:30

Οι δοκιμές στην Sepang δεν αφορούσαν μόνο τις ομάδες που μετέχουν στο ΜotoGP αλλά και την Bridgestone. Οι πληροφορίες που πήραν οι άνθρωποι του κατασκευαστή ελαστικών είναι σημαντικές για να μπορέσουν να εξελίξουν περισσότερο τα λάστιχα και να είναι έτοιμοι για την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

 

Ο Tohru Ubukata, Γενικός Διευθυντής του τμήματος εξέλιξης ελαστικών της Bridgestone Motorsport, δήλωσε:

«Στην Sepang φέραμε έναν τύπο slick ελαστικού για εμπρός και τρεις τύπους για πίσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους αναβάτες και όλες τις ομάδες για την υποστήριξή τους και για το χρόνο που αφιέρωσαν για να κάνουν δοκιμές με τα ελαστικά μας. Οι πληροφορίες που συλλέξαμε είναι σημαντικές και θα μας δείξουν την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθούμε για να τα βελτιώσουμε, τόσο αυτά για τους αγώνες όσο και αυτά για το δρόμο.

Οι συνθήκες ήταν καλές και τις τρεις ημέρες. Προς το τέλος των δοκιμών οι χρόνοι μειώθηκαν επειδή στην πίστα είχε στρωθεί λάστιχο αλλά και επειδή είχε καθαρίσει από την σκόνη. Για εμάς ήταν σημαντικό να αναπτύξουμε καλή σχέση με τους καινούργιους αναβάτες όσο και με αυτούς που άλλαξαν ομάδα. Οι μηχανικοί μας έκαναν καλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους οδηγούς», κατέληξε ο T. Ubukata.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ο Mark Aitchison στην Pedercini

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang τεστ: Η τελική κατάταξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα