• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 3: Θετικό ξεκίνημα για την Monster Yamaha Tech3
Ικανοποίησαν οι Colin Edwards Cal Crutchlow
Νέα 03/02/2011 - 16:58

Οι τριήμερες δοκιμές εξελίχθηκαν ικανοποιητικά για την ομάδα της Monster Yamaha Tech3, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις των δύο αναβατών της.

 

Ο Colin Edwards είπε:

«Αισθάνομαι πολύ καλά που δούλεψα πάλι με την ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη που έχουν κάνει στην μοτοσυκλέτα του 2011. Βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς και ένοιωσα ωραία που ήταν τόσο γρήγορη κάθε μέρα. Ο κινητήρας έχει καλύτερη απόδοση και το πλαίσιο βοηθά να στρίβω καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα έχουμε μια καλή χρονιά. Κάποιοι αναβάτες είναι μεγάλα ταλέντα αλλά αισθάνομαι ότι μπορώ να πετύχω μερικά καλά αποτελέσματα όπως το 2009. Δεν θα είναι εύκολο, όμως πιστεύω ότι με τη βοήθεια της ομάδας θα μπορώ να είμαι στην πρώτη εξάδα.»

 

Ο Cal Crutchlow δήλωσε:

«Ακόμα μαθαίνω, όμως είχα έναν καλό ρυθμό και κάθε μέρα κινούμουν ταχύτερα. Ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα σε αυτή την πίστα η οποία δεν είναι και από τις πιο εύκολες για να μάθει κάποιος. Οι υπόλοιποι την γνωρίζουν ενώ εγώ πρέπει να αποκτήσω εμπειρία και εμπιστοσύνη. Βελτιώθηκα πολύ και είμαι χαρούμενος που όλη η ομάδα είναι ευχαριστημένη από εμένα. Βεβαίως η φυσική κατάστασή μου δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς με πονάει ο ώμος μου. Πρέπει να βελτιωθώ στο φρενάρισμα και ν’ αυξήσω τον ρυθμό μου με τα σκληρής γόμας ελαστικά της Bridgestone. Πάντως, πλέον αισθάνομαι άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα και όταν επιστρέψουμε εδώ θα βελτιώσω τον τρόπο που κάθομαι σε αυτή.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang 3: Αισιοδοξία στην Yamaha Factory Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang 3: Χαμόγελα στην Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα