• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 3: Αισιοδοξία στην Yamaha Factory Racing
Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους
Νέα 03/02/2011 - 17:17

Στην Yamaha Factory Racing, όλοι έδειχναν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα των δοκιμών στην Μαλαισία.

Ο Jorge Lorenzo, που τερμάτισε τρίτος σήμερα, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος μετά από τις τρεις ημέρες, ήταν από τις καλύτερες χειμερινές δοκιμές που έχω κάνει. Πετύχαμε πολλά και αισθανόμαστε καλά. Η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε αλλά χρειάζεται να εξελιχθεί περισσότερο σε κάποια σημεία. Νομίζω ότι στις επόμενες δοκιμές θα δείτε τη βελτίωση. Το απόγευμα, παρότι είχε ζέστη, κατάφερα να κάνω μερικούς γρήγορους γύρους και αυτό μου έδωσε να καταλάβω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Ben κάνει πολύ καλή δουλειά. Χτες μιλήσαμε και συζητήσαμε για πολλά που αφορούν στη μοτοσυκλέτα. Είναι ένας καλός συναθλητής!»

 

Ο Ben Spies τόνισε:

«Την δεύτερη και την τρίτη ημέρα κάναμε καλούς χρόνους και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αυτό δείχνει τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε. Δοκιμάσαμε δύο διαφορετικές ρυθμίσεις στον κινητήρα και καταλήξαμε ποια πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. Επίσης, δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις στην τροφοδοσία καυσίμου για να βελτιώσουμε την κατανάλωση. Στις επόμενες δοκιμές θα δουλέψουμε σε διαφορετικούς τομείς απ’ ό,τι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ταχύτεροι και θα δοκιμάσουμε ελαστικά. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του Jorge δώσαμε τις σωστές πληροφορίες στους μηχανικούς της ομάδας.»

 

Ο Wilco Zeelenberg, Team Manager, συνόψισε:

«Ο Jorge είναι πολύ άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα. Φέτος ήταν πιο υπομονετικός και προσέγγισε τις δοκιμές με διαφορετικό στυλ. Χαίρομαι που τα κατάφεραν καλά και οι δύο αναβάτες μας. Έχουμε πολλά στοιχεία για να αποφασίσουμε ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνουμε και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών. Έχουμε δύο από τους πιο ικανούς αναβάτες, που μπορούν να βρίσκονται συχνά στο βάθρο, και πιστεύω ότι θα έχουμε μια συναρπαστική αγωνιστική χρονιά.»

 

Ο Massimo Meregalli, Διευθυντής της ομάδας τόνισε:

«Ήταν μια καλή ημέρα για τον Ben. Είχε έναν καλό ρυθμό και ήταν σταθερός στην απόδοσή του. Με χαρά διαπίστωσα ότι όλη η ομάδα συνεργάζεται άψογα. Όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι από τις δοκιμές και όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στις επόμενες δοκιμές, πάλι σε αυτή την πίστα, για να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την μοτοσυκλέτα.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang 3: Ικανοποίηση από Rossi, Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang 3: Θετικό ξεκίνημα για την Monster Yamaha Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα