• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 3: Χαμόγελα στην Repsol Honda
Οι άνθρωποι της ομάδας δεν κρύβουν την χαρά τους
Νέα 03/02/2011 - 15:19

Το τριήμερο δοκιμών στην Sepang πήγε πολύ καλά για την ομάδα της Repsol Honda και η ευχαρίστηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των ανθρώπων της. Σήμερα, ο Casey Stoner είχε μια πτώση η οποία δεν είχε επιπτώσεις για τον ίδιο. Ο ίδιος δήλωσε:

«Η σημερινή ημέρα ήταν η καλύτερη από τις τρεις, παρά το γεγονός ότι έπεσα. Γενικά, κάναμε πρόοδο δοκιμάζοντας διαφορετικές ρυθμίσεις στο πλαίσιο. Καταφέραμε να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να δουλεύει καλύτερα όταν έχει χρησιμοποιημένα ελαστικά και ρυθμίσαμε αποδοτικότερα το traction control, κάτι που με βοηθά να βγαίνω καλύτερα από τις στροφές. Είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα των δοκιμών τα οποία ήταν θετικότερα απ’ ό,τι περίμενα.»

 

Ο Andrea Dovizioso είπε για την προσπάθειά του:

«Το πρωί δοκίμασα διαφορετικές ρυθμίσεις της ανάρτησης και βελτιώσαμε την αίσθηση της μοτοσυκλέτας μέσα στην στροφή. Δουλέψαμε με το traction control και βρήκαμε κάποιες λύσεις. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση με τον συμπλέκτη. Οι συνθήκες ήταν καλές και με μαλακά ελαστικά έκανα χρόνο κοντά στα 2’:00’’, κάτι που με χαροποίησε πολύ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που έκανε η ομάδα. Το HRC έχει μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα και πολύ ικανούς αναβάτες. Επίσης, είμαι ικανοποιημένος από την προπόνησή μου και από το επίπεδο της φυσικής κατάστασής μου.»

 

Ο Dani Pedrosa, ο οποίος σημείωσε τον έκτο χρόνο, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη των δοκιμών. Η κατάσταση του χεριού μου βελτιώθηκε και δεν παθαίνω κράμπες πλέον. Σήμερα το απόγευμα έκανα 12 γύρους και τα πήγα καλά. Η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε και φεύγουμε από τη Μαλαισία με ξεκάθαρα συμπεράσματα αναφορικά με το πλαίσιο, την ανάρτηση και τον κινητήρα. Η Ohlins μας έφερε κάποια νέα μηχανικά μέρη που μπορούν να βελτιώσουν περισσότερο την μοτοσυκλέτα. Για εμένα, το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να αποκτήσουμε σταθερότητα στο φρενάρισμα, κάτι που ήταν επιδίωξή μας.»

 

Ο Shuhei Nakamoto, Αντιπρόεδρος του HRC, συνόψισε:

«Οι δοκιμές είχαν θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και με το γεγονός ότι οι προσπάθειές μας είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Γνωρίζουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι έντονος και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Ξέρουμε τα ισχυρά και τα αδύναμα σημεία μας και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοτοσυκλέτα με την οποία να μπορεί να κερδίζει καθένας από τους τρεις αναβάτες μας, ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις που επιλέγουν.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang 3: Θετικό ξεκίνημα για την Monster Yamaha Tech3

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang 3: Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα