• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 3: Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Bautista
Αρρώστησε και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο
Νέα 03/02/2011 - 14:07

Η τρίτη ημέρα στην Sepang δεν ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Rizla Suzuki. Ο A. Bautista αρρώστησε και αυτό δεν του επέτρεψε να κινηθεί όπως ήθελε αλλά και κάνει τη δουλειά όπως είχε προγραμματιστεί. Ο ίδιος δήλωσε:

«Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά, αρρώστησα και η κατάστασή μου δεν βελτιώθηκε καθόλου όλη την ημέρα. Προσπάθησα να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα το πρωί, καθώς ήθελα πραγματικά να εκμεταλλευτώ τις καλές συνθήκες στην πίστα και να σημειώσω για πρώτη φορά χρόνο κοντά στα 2’:00. Όμως, από τον πρώτο κιόλας γύρο η προσπάθεια που κατέβαλα χειροτέρεψε την κατάστασή μου και δεν μπόρεσα να τα καταφέρω. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα και να πω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Τα παιδιά μού τονίζουν συνεχώς ότι δεν υπάρχει κάποιο βραβείο για τον ταχύτερο χρόνο, οπότε δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.

Ο Nobu έκανε πολύ καλή δουλειά δοκιμάζοντας κάποιες ρυθμίσεις και αυτό θα με βοηθήσει την επόμενη φορά. Είμαι χαρούμενος για τις δυνατότητες της ομάδας και δεν βλέπω την ώρα να επανέλθω στην πίστα.»

 

O Paul Denning, Team Manager, δήλωσε:

«Παρά το γεγονός ότι ο Alvaro αρρώστησε σήμερα, πρέπει να πω ότι κάναμε καλή δουλειά όλο το τριήμερο. Δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα επειδή πάντα η Suzuki τα πάει καλά στη Μαλαισία, γι’ αυτό όλοι είμαστε επιφυλακτικοί στην αξιολόγησή των αποτελεσμάτων. Πάντως δουλέψαμε αρκετά με τα ελαστικά και κάναμε πολλούς γύρους! Ο Alvaro τα πήγε περίφημα τις πρώτες δύο ημέρες και έδειξε ότι αισθάνεται άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Είναι οδηγός αγώνων, παρά δοκιμαστής, και οι χρόνοι που σημείωσε μας κάνουν να αισιοδοξούμε. Σήμερα ανέλαβε δράση ο Nobu, ο οποίος έκανε λεπτομερέστατες δοκιμές και έτσι δεν πήγε χαμένη η μέρα.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang 3: Χαμόγελα στην Repsol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Οι αεροδυναμικές αλλαγές στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα