• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι είπαν οι Simoncelli, Aoyama, Gresini
Και πάλι ταχύτατοι στην ομάδα San Carlo Honda Gresini
Νέα 02/02/2011 - 17:57

O Marco Simoncelli κέρδισε τις εντυπώσεις και σήμερα και δήλωσε:

«Αν εξαιρέσουμε τον “εξωγήινο” χρόνο που σημείωσε ο Pedrosa, όλα πήγαν καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήμουν κοντά στους πρώτους. Βελτιώσαμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, σε σχέση με χτες, και πειραματιστήκαμε με διαφορετικές ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά. Η μοτοσυκλέτα είναι καλή και αυτό που χρειάζεται είναι να αποκτήσουμε εμπειρία. Αύριο θα δοκιμάσουμε να δουλέψουμε με ρυθμίσεις και συνθήκες αγώνα. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον.»

 

Ο Hiroshi Aoyama ήταν ταχύτερος από χτες και βρέθηκε στην 6η θέση. Όπως είπε:

«Σήμερα κάναμε δοκιμές με μαλακά ελαστικά και προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το στήσιμο. Οδήγησα και τις δύο μοτοσυκλέτες και προσπαθήσαμε να βγάλουμε αντικειμενικά συμπεράσματα. Στην αρχή της ημέρας δεν τα πήγα καλά, όμως στην πορεία βελτιώθηκα και μπόρεσα να πιέσω περισσότερο. Βελτίωσα τον χρόνο μου και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Αύριο θα κάνουμε δοκιμές πάνω σε πράγματα που είδαμε χτες και σήμερα.»

 

Από τη μεριά του, ο Fausto Gresini επεσήμανε:

«Άλλη μια εποικοδομητική ημέρα! Ο Simoncelli εξακολούθησε να είναι σε καλή φόρμα και να σημειώνει γρήγορους χρόνους ενώ ο Aoyama μας εξέπληξε. Νομίζω ότι χρειάζεται το κατάλληλο κίνητρο και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα του το δώσει.»

Επόμενο άρθρο »

Οι δηλώσεις των Lorenzo, Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Τι είπαν οι Rossi, Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα