• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι δηλώσεις των Lorenzo, Spies
Θετική αποτίμηση για την Yamaha Factory Racing Team
Νέα 02/02/2011 - 18:38

Ο Jorge Lorenzo ήταν έβδομος σήμερα και εξήγησε γιατί:

«Συνεχίσαμε να ψάχνουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Κάποιες ήταν ικανοποιητικές, κάποιες όχι. Νομίζω ότι βρήκαμε τον τρόπο να έχουμε καλύτερη πρόσφυση, όμως παρουσιάστηκαν κραδασμοί και πρέπει να βρούμε την αιτία που τους προκαλεί. Είχε ζέστη σήμερα και κουράστηκα. Παρόλα αυτά, βελτιώσαμε πολλά στην μοτοσυκλέτα και τώρα πρέπει να βρω τον κατάλληλο ρυθμό για να μπορέσω να μεταφέρω σωστά στην ομάδα τα θετικά και τα αρνητικά για να την εξελίξουμε κι άλλο.»

 

O Ben Spies τα πήγε καλύτερα από τον ομόσταυλό του καθώς ήταν τρίτος στην κατάταξη. Όπως είπε:

«Σήμερα τα πήγαμε καλά. Ξεκίνησα με ταχύ ρυθμό και δουλέψαμε πολύ πάνω στα ηλεκτρονικά συστήματα και στην χαρτογράφηση του κινητήρα. Πετύχαμε πολλά οπότε αύριο θα δουλέψουμε με τις ρυθμίσεις του κινητήρα και με τα ελαστικά της Bridgestone.»

Ben Spies
Ben Spies

 

Ο Massimo Meregalli, Διευθυντής της Yamaha Factory Racing Team, τόνισε:

«Κάναμε πολλές δοκιμές σε πολλούς τομείς και πήραμε τις πληροφορίες που θέλαμε. Ο Ben ήταν ταχύς όλη την ημέρα και αυτό με ευχαριστεί καθώς μας δίνει εμπιστοσύνη για καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει αύριο με τις δοκιμές των ελαστικών.»

 

Με τη σειρά του ο Wilko Zeelenberg, Team Manager του Lorenzo, επεσήμανε:

«Η δεύτερη ημέρα μας άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με τα αποτελέσματα. Πάντως έχουμε μια καλή βάση. Το πρωί δεν κυνηγήσαμε να κάνουμε ένα γρήγορο χρόνο αλλά να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα. Είναι λογικό κάποια πράγματα που δοκιμάζουμε να μην αποδίδουν και σήμερα βρήκαμε ένα από αυτά. Πάντως η αποτίμηση της ημέρας είναι θετική.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang 3: O Simoncelli ταχύτερος, με σούπερ χρόνο

« Προηγούμενο άρθρο

Τι είπαν οι Simoncelli, Aoyama, Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα