• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι είπαν οι Rossi, Hayden
Καλύτερη διάθεση, καλύτερα αποτελέσματα στην Ducati
Νέα 02/02/2011 - 17:28

Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία πήγε καλύτερα για την ομάδα της Ducati Marlboro συγκριτικά με την πρώτη. Ο Nicky Hayden ήταν πάλι ταχύτερος του Rossi αλλά ο Ιταλός αισθανόταν καλύτερα απ’ ό,τι χτες.

 

Ο Valentino δήλωσε:

«Έκανα 42 γύρους σήμερα, κάτι που είναι ενθαρρυντικό. Αν και πιέζω τον ώμο μου αρκετά, δεν αισθάνομαι να πονάω περισσότερο. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω τις δοκιμές από το πρωί. Στην πράξη, όταν “ζεσταθεί” ο ώμος μου αισθάνομαι καλύτερα και μπορώ να κάνω τις κινήσεις που θέλω. Βεβαίως ακόμα μειονεκτώ έναντι των άλλων, καθώς πονάω, αλλά μπορώ να κάνω δουλειά.

Σήμερα δουλέψαμε πάνω στην αεροδυναμική. Υπάρχουν κάποιες μικροταλαντώσεις από το εμπρός μέρος τις οποίες δεν μπορέσαμε να εξαλείψουμε αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αύριο. Επίσης, πρέπει να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία από τα ελαστικά, ιδίως από τη στιγμή που αλλάζουμε από σκληρά σε μαλακά και το αντίστροφο. Αν ο καιρός παραμείνει καλός τότε θα βελτιώσουμε τους χρόνους μας. Σκοπός μας είναι να κινούμαστε ταχύτερα με μεγαλύτερη ευκολία. Είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδο που κάναμε ως τώρα.»

 

Ο N. Hayden τόνισε:

«Ήμασταν τυχεροί που έκανε καλό καιρό. Οι δοκιμές πήγαν καλύτερα σήμερα, μειώσαμε τους χρόνους μας αλλά ακόμα υστερούμε πολύ σε σχέση με τους πρώτους. Είχα πρόβλημα με κραδασμούς από την μοτοσυκλέτα και αφιερώσαμε πολύ χρόνο για να βρούμε την αιτία που τους προκαλεί. Δοκιμάσαμε πολλές ρυθμίσεις στο ψαλίδι, διαφορετικές ρυθμίσεις στη γεωμετρία της ανάρτησης καθώς και πολλές στάσεις για το πώς θα κάθομαι πάνω στη μοτοσυκλέτα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το ρυθμό μου αλλά είναι αρχή ακόμα. Πάντως, το κλίμα στην ομάδα είναι εκπληκτικό!»

Επόμενο άρθρο »

Τι είπαν οι Simoncelli, Aoyama, Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Φωτογραφικό αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα