• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι δηλώσεις των M. Simoncelli, H. Aoyama
Προκάλεσαν εντύπωση οι οδηγοί της San Carlo Honda Gresini
Νέα 01/02/2011 - 20:46

Ο «Super Sic», όπως είναι το παρατσούκλι του Marco Simoncelli, κινήθηκε ταχύτατα στην Sepang και τερμάτισε στην 4η θέση. Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Η δύσκολη πρώτη επαφή μου με την πίστα πέρσι είναι μια μακρινή ανάμνηση. Φέτος ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή πάνω στην RC212V και κινήθηκα γρήγορα εξαρχής. Δοκιμάσαμε μια νέα ρύθμιση στο πίσω φρένο και το ίδιο θα κάνουμε και αύριο με ένα νέο σύστημα. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την μοτοσυκλέτα του 2011, αν και η πρώτη εντύπωση είναι πως είναι ταχύτατη και αποδίδει καλά. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε καλύτερο ξεκίνημα!»

 

Ο Hiroshi Aoyama, που βρέθηκε στην 7η θέση, δήλωσε:

«Πάντα είναι δύσκολη η πρώτη επαφή με τη μοτοσυκλέτα έπειτα από διακοπές δύο μηνών, όμως πρέπει να πω ότι σήμερα όλα πήγαν καλά. Η μοτοσυκλέτα είναι δυνατή, ανταποκρίνεται καλά και σε βοηθά να κινείσαι γρήγορα. Αύριο θα δουλέψουμε με την ανάρτηση. Είμαι αισιόδοξος ότι φέτος όλα θα πάνε καλά για εμένα, καθώς το 2010 έχασα έξι αγώνες εξαιτίας του τραυματισμού μου.»

Hiroshi Aoyama
Hiroshi Aoyama

 

Ο Fausto Gresini επεσήμανε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους δύο αναβάτες, από όλη την ομάδα αλλά και από το χορηγό μας την San Marco, η οποία εξακολουθεί να στηρίζει το πάθος μας. Ξέραμε ότι ο Simoncelli θα επιβεβαίωνε την πρόοδο που κάναμε στους τελευταίους αγώνες του 2010. Για να είμαι ειλικρινής, η σημερινή απόδοσή του ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο Marco έχει την ικανότητα να συναγωνίζεται με τους καλύτερους και αυτό με κάνει περήφανο. Επίσης, είμαι χαρούμενος που ο Aoyama έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες.»

Επόμενο άρθρο »

Yamaha Factory Team: Δηλώσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δηλώσεις των V. Rossi, N. Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα